Ajankohtaiset tiedotteet
Tyttö näyttää nuorisopassia kuva.jpg
23.9.2022
0

Syksyn etupaketti on monipuolinen, etuja reilusti yli 100€:n edestä oppilasta kohden

22.9.2022
0

Tekninen lautakunta käsittelee 28.9.2022 kokouksessaan mm. Soinlahden kouluhankkeen suunnitelmien hyväksymistä, Iisalmen kaupungin energiansäästösuunnitelmaa ja varautumista mahdolliseen sähköpulaan talvella 2022–2023 sekä Iisalmen liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelmaa.

Ilmakuva Porovedestä ja päällä By Iisalmi -logo sekä teksti: Turhaa kiirettä? Iisalmelainen tai Iisalmessa työskentelevä, vastaa kyselyyn. iisalmi.fi/kiirekysely
22.9.2022
2

Iisalmen kaupunkistrategian keskiössä on toiminta-ajatus ”Huolehdimme asukkaidemme hyvinvoinnista ja vahvistamme koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa.”. Iisalmen kaupunki ja noin 30 yritys- ja oppilaitoskumppania ovat valinneet By Iisalmi -brändin yhdeksi avainteemaksi seudun asukkaiden hyvinvoinnin vahvistamisen ja sitä kautta pitovoiman ja vetovoiman kehittämisen. Osaajapitovoima ja -vetovoima ovat yritysten kasvun kannalta avainkysymyksiä – jokainen seudun yritys tarvitsee hyvinvoivaa henkilöstöä. Tasapainoiseksi elämänsä kokeva, hyvinvoiva henkilöstö saa aikaan parasta menestystä työnantajayritykselleen ja koko seudulle. Hyvinvoivan kaupungin viesti houkuttelee taas yhä uusia osaajia kaupunkiin, joko töihin tai yrittämään – luomaan uusia ihmeitä. Kysymys on siis hyvinvoinnin ja vetovoiman kiertokulusta, jota nyt yhdessä halutaan vahvistaa ja samalla kulkea kohti Iisalmen strategian visiota ”Suomen houkuttelevin seutukaupunki”.

16.9.2022
0

Tekninen jaosto käsittelee 22.9.2022 kokouksessaan maisematyölupahakemusta uudistushakkuulle.

Tapahtumatuki_syys_loka_2022.jpg
14.9.2022
0

Tapahtumatukihaku avoinna 31.10.2022 saakka

Anne Tuovinen vetää keppi- ja kuminauhajumppaa Genelecin työyhteisölle. Iisalmelaisella kaiutinvalmistajalla työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitäminen näkyy muun muassa pitkissä työsuhteissa ja henkilöstön pienessä vaihtuvuudessa.
7.9.2022
0

Vastuullisuus ja hyvinvointi ovat Iisalmen kaupungin vetovoimatyön painopisteitä. Näin paikallinen kaiutinvalmistaja ja soteala pitävät huolta omistaan.

Vuoden 2022 By Iisalmi -tunnustuksen yleisöäänestyksen ehdokkaat..jpg
7.9.2022
1

Iisalmen kaupunki ja noin 30 yritys- ja oppilaitoskumppania tekevät yhdessä By Iisalmi -markkinointia, mutta myös muun yhteisön teot ovat hyvin tärkeitä, kun mietitään sekä pito- että vetovoimaa. Yksi konkreettinen tapa nostaa esille ja kiittää Iisalmessa vaikuttavia positiivisuuden lähettiläitä on tänä vuonna jo kuudennen kerran jaettava By Iisalmi -tunnustus. Tunnustus on osoitus yhteisön arvostuksesta ja siitä, että ehdokkaat ovat osoittaneet tinkimätöntä osaamista ja positiivisuutta, jolla vaikutetaan myönteisesti Iisalmen seudun vetovoimaisuuteen ja elinvoimaisuuteen.

6.9.2022
0

Kuntalaisia kehotetaan hyvissä ajoin varautumaan energiakriisin myötä mahdollisiin sähkökatkoihin ensi talven aikana. Sähkökatkoihin voi varautua hankkimalla mm. taskulamppuja, paristoja, kynttilöitä ja tulitikkuja. Ohjeita ja vinkkejä varautumiseen löydät kotitalouksille suunnatulta Kotivara 72 tuntia -sivustolta.

31.8.2022
5

Ketterää osaamista -hankkeessa Iisalmessa aloitettiin alueen eri toimijoiden kanssa yhteistyössä pilotti, jos testataan LinkedIn:ia työvoiman ja yritysten matchaamiseen osana Ylä-Savon osaamisen kehittämisen mallia. Pilotin tavoitteena on etsiä uudenlaisia yhteistyönmuotoja ja kokeilla uudenlaisia paikallisia ratkaisuja tunnistettuihin osaajatarpeisiin.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.