Ajankohtaiset tiedotteet
Elämäni kunnossa luistelu.png
20.11.2023
0

Jäähallin viereinen tekojää on avoinna kaikille

Kirjasto Unplugged tapahtuman kansikuva.
15.11.2023
0

Iisalmen kaupunginkirjastossa alkaa Pohjois-Savon alueelta lähtöisin oleviin musiikintekijöihin liittyvä tapahtumasarja torstaina 23.11. klo 18. Tapahtumailloissa kuullaan musiikin eri tyylisuuntia edustavien ammattimuusikoiden tarinoita sekä heidän musiikkiaan. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Marko Mähönen.jpg
8.11.2023
3

By Iisalmi -seminaarissa 8.11.2022 jaettiin vuoden 2023 By Iisalmi -tunnustus, joka on osoitus tinkimättömästä Haluan tehdä parasta -asenteesta ja positiivisuudesta, jolla muutetaan maailmaa myönteisemmäksi lähellä tai kaukana – tehdään ihmeitä. Tunnustus ojennettiin tänä vuonna eniten yleisöääniä keränneelle Marko Mähöselle. Mähönen toimii Mähösen musiikkikaupan yrittäjänä Iisalmen Peltosalmen kylällä. Marko Mähönen tunnetaan paitsi musiikkialan asiantuntemuksestaan myös sydämensivistyksestään, todettiin palkitsemispuheenvuoroissa.

Ilmastosuunnitelman seurantakysely asukkaille.png
6.11.2023
0

Iisalmen kaupungin ilmastosuunnitelmaa ollaan päivittämässä. Ilmastosuunnitelman seurantakyselyllä kerätään asukkaiden näkemyksiä päivitystyötä varten.

iisalmi-kuntarekry-paivakodit-ja-koulut-2022-19.jpg
1.11.2023
0

Iisalmen kaupungin luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista koostuva ohjausryhmä kokoontui 1.11.2023 käsittelemään FCG:n laatimaa varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen selvitystä, joka on synnytetty ohjausryhmän ohjauksessa kuluvan syksyn aikana. Ohjausryhmän tavoitteena on luoda Iisalmen koulutuksen vahvuuksia säilyttävät ja myös kehittävät palveluverkkosuunnitelmavaihtoehdot perustuen mahdollisimman tarkkaan tilannekuva-analyysiin sekä avoimeen ja rakentavaan poliittiseen keskusteluun, joka avataan marras-joulukuussa, kun selvitys toimenpide-ehdotuksineen esitellään valtuutetuille. Esittelyn jälkeen myös kuntalaiset ja muut sidosryhmät saavat selvityksen tutustuttavakseen.

Yleisöäänestys.png
16.10.2023
0

Parasta palvelua -kilpailu nostaa esiin pohjoissavolaisia asiakaspalvelukokemuksia, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi. Parasta palvelua tarjoava toimija valitaan tänä vuonna kymmenettä kertaa – kilpailun juhlavuoden tunnustusta tavoittelee ennätysmäärä yrityksiä.

Jaana Ja Päivi.jpg
12.10.2023
1

Iisalmi on Suomen pohjoisin kaupunki, jossa on Ihmeelliset vuodet-kouluttajia. Jaana ja Päivi ovat kouluttaneet varhaiskasvatuksen ammattilaisia jo vuodesta 2018 myönteiseen ja lapsia kannustavaan Ihmeelliset vuodet -ryhmänhallintamenetelmään.

Ponssen työyhteisössä tehdään asioita porukalla ja valmennuksen hyötyjä viedään mahdollisuuksien mukaan kaikille..jpg
12.10.2023
1

Iisalmen kaupunki ja Työterveyslaitos hakivat elokuussa työyhteisöryhmiä osallistujiksi paikallisille työyhteisöille suunnattuun Monoa multitaskaukselle -valmennukseen. Työterveyslaitoksen ohjaamaan valmennuskokonaisuuteen valitut Ponssen, Normetin ja Live-säätiön Iisalmen toimipisteen työyhteisöryhmät ovat syksyn aikana osallistuneet aivotyökyselyyn sekä itsenäiseen verkkovalmennukseen ja ryhmätapaamisiin. Valmennustapaamisten myötä onkin löydetty toimivia keinoja aivotyön sujuvoittamiseen ja nostettu havaittuja monitekemisen riskitekijöitä keskusteluun omissa työyhteisöissä. Nyt yhdessä löydetyistä kehittämisideoista on koottu huoneentaulu ja muistilista, joita mikä tahansa työyhteisö voi hyödyntää tavoitellessaan sujuvampaa aivotyötä, työn laatua ja tuloksellisuutta sekä työhyvinvointia. Loppuvuoden aikana valmennusprojektin myötä syntyy muitakin konkreettisia työkaluja kaikkien työelämässä toimivien hyödynnettäväksi.

By Iisalmi Kangaslammin koulu-0422.jpg
11.10.2023
1

Iisalmen kaupungin luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista koostuva ohjausryhmä kokoontui 11.10.2023 käsittelemään FCG:n laatimaa varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen nykytilan kuvausta. Ohjausryhmän tavoitteena on luoda Iisalmen koulutuksen vahvuuksia säilyttävät ja myös kehittävät palveluverkkosuunnitelmavaihtoehdot perustuen mahdollisimman tarkkaan tilannekuva-analyysiin. FCG:n johtavat konsultit Raila Oksanen ja Jussi Sallinen olivat tarkentaneet tilannekuvaa edellisen kokouksen jälkeen niin selkeäksi kokonaisuudeksi, että ohjausryhmä pyysi heiltä seuraavaan, marraskuiseen kokoukseen tilannekuvan pohjalta laadittujen vaihtoehtoisten palveluverkkomuutosten mallinnuksia. Nyt käsitellyn tilannekuvakokonaisuuden keskeiset havainnot julkaistaan myös kuntalaisten ja muiden sidosryhmien saataville.

EKBYI-ohjelma_mainos1080x1080_TIIAJARIIKKA.jpg
29.9.2023
0

Iisalmen kaupungin tänä syksynä kahdelle omaa harrastustaan etsivälle iisalmelaiselle tarjoama harrastuskokeilu Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma käynnistyi tällä viikolla. Ohjelmassa kokeilun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden harrastustarjonnan parissa aloittivat Riikka Korolainen ja Tiia Pitkänen. Molemmat kertovat kokemuksistaan ja matkastaan kohti omien suosikkiharrastusten löytämistä omilla ja kaupungin somekanavilla seuraavan kahden kuukauden ajan.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.