Ajankohtaiset tiedotteet
13.6.2022
0

Parkatille Ratapellonkadun ympäristöön aloitetaan kaavamuutoksen laatiminen

KESATYOkyselysome_2022.jpg
10.6.2022
3

Iisalmen kaupunki By Iisalmi –kumppaneineen on pitänyt kausityörekrytointia seudun ulkopuolelle suunnatussa vetovoimamarkkinoinnissaan yllä Koe Iisalmi! –konseptin kautta jo neljän vuoden ajan. Kevättalvisin toteutetun kampanjan kärkenä on toiminut ilmaisen asunnon tarjoaminen ”koeasukkaalle”, joka rekrytoituu kesäkaudeksi seudun yrityksen palvelukseen. Lisäksi edullista kesäasumista tarjotaan Petterinkulman soluasunnoissa muillekin kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaville. Mitä seudun yrityksiin kesätöihin saapuneet nuoret osaajat kaupungista tai Iisalmen seudusta ajattelevat - sitä Iisalmi haluaa selvittää avaamallaan kyselyllä. 16 – 29 -vuotiaille seudulla kesätöissä oleville suunnattuun kyselyyn vastanneille tarjotaan Iisalmi-infopakettia, joka kannustaa erilaisten harrasteiden pariin ja tukee näin viihtymistä vapaa-ajallakin. Kannustimena vastaamiseen on myös kesälahja, jonka jokainen vastaaja saa lunastaa.

Group 30.png
9.6.2022
1

Ylä-Savon alueella ja työelämässä on kuitenkin paljon hyvää mm. turvallisuus, puhtaus, koulutusorganisaatiot, luonnonläheisyys, joten alueellamme on edellytykset menestyä kilpailussa osaajista sijainnista ja Savon murteesta huolimatta. Mahdollisuuksia ja uhkakuvia näiden työperusteisesti maahan muuttaneiden ihmisten liikkumisen, asumisen ja alueellisessa elinolojen houkuttavuudessa ja pitovoimassa on toki vaihtelua.

8.6.2022
0

Ylä-Savoa halutaan kehittää houkuttelevaksi ja viihtyisäksi asuinpaikaksi ja matkailukohteeksi. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä korostuvat sekä palveluiden saavutettavuus, arkiliikkuminen että luonnosta nauttiminen.

52030941354_365f471b28_c.jpg
27.5.2022
0

Valtakunnallinen keskustojen elinvoimamittaus, jossa oli mukana 37 kaupunkia, tehtiin keväällä 2022 myös Iisalmessa. Tunnusluvuissa näkyy valtakunnallisestikin keskustojen elinvoiman kehityksen haasteet. Iisalmessakaan ei tältä ole suljettu silmiä, vaan haasteet on tunnistettu ja keskustan elävöittämisen pitkäjänteinen, suunnitelmallinen kehittämistyö on aloitettu. Realiteetit, mutta myös mahdollisuudet on tunnistettu.

Hyvän mielen askeleet -työllään Yritys Hyvä -kilpailun voittanut luokka iloitsee menestyksestään Oodin palkitsemistilaisuudessa..jpg
23.5.2022
3

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailuun osallistumisessa jokainen saa tilaa omille pohdinnoilleen ja mahdollisuuden kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät. Iisalmen Kauppis-Heikin koululla todettiin, että kilpailun idea sopii loistavasti myös Iisalmen kaupungin arvoihin ja strategiaan ja monialaisen oppimiskokonaisuuden teemana olleen hyvinvoinnin toteutukseen. Innokas ja innovatiivinen paneutuminen kisatyön valmisteluun tuotti tulosta, sillä Hyvän mielen askeleet voitti valtakunnallisen kilpailun. Koko voittajatyön toteutukseen osallistunut luokka pääsi opettajiensa Paula Shaheenin ja Teemu Korhosen kera palkitsemistilaisuuteen Helsinkiin.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.