Ajankohtaiset tiedotteet
Skettaripojat.JPG
23.6.2022
0

Tekemistä ja kesäkivaa Nuorisopassilla

LaikkaritIisalmeen.png
22.6.2022
1

Sunnuntaina 12.6. Porissa päättynyt Lain§uojattomat-festivaali ilmoitti päätöstilaisuudessa uutisen: festivaalin vetovastuuseen siirtyy helsinkiläinen KokoTeatteri ja festivaali tuodaan vuonna 2023 Iisalmeen.

Altaassa vanhempi mies nauttii poreista
20.6.2022
0

20.6.2022 alkaen uudet seniori-, sarja- ja yrityskorttien lataukset ovat voimassa 31.10.2022 saakka.

Elämäni kunossa -logo sekä kolmen kuvan kollaasi. Kuvissa naisia jumppaamassa kesäisessä puistossa, Juhani Ahon museon pihapiiri ja lasten liikennepuisto
17.6.2022
0

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – liikunnan ja kulttuurin yhteinen markkinointikonseptin avulla tuodaan esiin kaupungin harrastustarjontaa ja kannustetaan kokeilemaan molempia – sekä kulttuuri että liikuntamahdollisuuksia. Nyt käynnistetty Elämäni kunnossa -kesäbingo esittelee kaupungin runsaan aktiviteetti- ja harrastustarjonnan kesäisiä menovinkkejä. Bingoon voi osallistua verkkosivuilla ja osallistuneiden kesken arvotaan kulttuuri- ja liikunta-aiheisia palkintoja.

OlusetGetTogether8.7.2022.png
14.6.2022
0

Iisalmen seudun yrityksissä ja muissa kausityötä tarjoavissa organisaatioissa työskentelee lukuisia nuoria osaajia kesä- ja kausitöissä tänäkin kesänä. Yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -verkosto haluavat tarjota kaikille heille iloisen Get Together -tapahtuman, jossa on tarjolla hyvää seuraa ja tietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista vapaa-aikaan, uraan ja koulutukseen liittyen. Sopiva hetki tapahtuman järjestämiseen on yksi Iisalmen kesän perinteisistä kohokohdista, Oluset-viikonloppu. Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen saunatiloissa perjantaina 8.7.2022 klo 17 – 19 järjestettävään tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Iisalmen seudulla kesätöissä olevat nuoret osaajat (n. 16 – 29 vuotiaat). Seudun yrityksiä kannustetaan jakamaan tietoa tapahtumasta omille kesätyöntekijöilleen, jotta mahdollisimman moni saisi tiedon yhteisöllisyyttä virittävästä tapahtumasta.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.