Ajankohtaiset tiedotteet
22.4.2024
0

Kaavoitus käynnistyy osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) laatimisella.

19.4.2024
0

Tekninen jaosto päättää 25.4.2024 kokouksessaan mm. kunnossapitoavustuksista tiekunnille.

Nuorten tila Luukku kutsuu viihtymään ja oleilemaan.jpg
19.4.2024
2

Nuorten hyvinvointi on puhuttanut jo pitkään valtakunnallisesti. Huolipuhe on merkki siitä, että tarvitaan tekoja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Iisalmessa on tehty paikallisesti monia, nuorten hyvinvointiin myönteisesti vaikuttavia asioita: Iisalmen nuorisopalvelut ovat toimineet vuoden alusta alkaen paraatipaikalla Iisalmen torilla hieman uudenlaisella konseptilla – linja-autoasemanakin palvelevan rakennuksen suojista löytyy Ohjaamon ja etsivän nuorisotyön lisäksi myös nuorten oleskelutila Luukku, jossa nuoria kohtaamassa ja tarvittaessa ohjaamassa ovat nuoriso-ohjaajat ja -työntekijät sekä ankkurinuorisotyöntekijä ja jelppari. Nuorten palvelut eivät toki rajaudu vain tähän, sillä myös kouluissa on tarjolla nuorisotyön tukea, ja kokonaishyvinvointia edistäviin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin kannustetaan monin erilaisin eduin. Keskeisenä ajatuksena on, että Iisalmessa nuoruuskin saa olla ihmeellistä – täynnä erilaisia tunteita ilosta pettymyksiin. Tarvittaessa ikävaiheeseen kuuluvia haasteita taklataan yhdessä ja moniammatillisesti.

Vuorimaki_ilmakuva.png
18.4.2024
0

Iisalmeen on laadittu Vuorimäen osayleiskaavaa, jonka tavoitteena on kaavoittaa tuulivoimaloiden alue.

By Iisalmi kaupunkipyorat.jpg
18.4.2024
1

Kaupunkipyörien suosio kasvoi kaudella 2023. Kaupunki jatkaa kaupunkipyöräyhteistyötä Kaakaun sekä oppilaitosten kanssa myös kaudella 2024.

hiihtomäki.JPG
17.4.2024
0

Latujen kunnossapito on tältä kaudelta päättynyt. Kiitos kaikille aktiivisille latuverkoston käyttäjille!

16.4.2024
0

Iisalmen kaupungin talouden tasapainotusohjelman ohjausryhmä kokoontui maanantaina 15.4.2024 jatkamaan työtään talouden tasapainottamisen toimenpide-ehdotusten tarkentamisen parissa. Ohjausryhmään kuuluvat valtuustoryhmien puheenjohtajat, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja sekä viranhaltijoiden edustajina kaupunginjohtaja ja talousjohtaja. Ohjausryhmän tavoitteena on valmistella talouden tasapainotusohjelma vuosille 2024-2027 ja saavuttaa poliittinen yhteisymmärrys sekä yhteinen tahtotila tasapainotusohjelmassa esitettyjen toimenpiteiden toteuttamiseen. Nyt näkemystä on haettu kaikilta valtuustoryhmistä ja luonnos valmistuu huhtikuun lopulla.

Kuva Tahkolle2.jpg
16.4.2024
0

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan matkailualan verkostoitumisesta.

SiistiFB.jpg
15.4.2024
0

Viimevuotiseen tapaan tänäkin keväänä koko Suomi kerää miljoona pussillista roskia. Kyse on YLE:n liikkeelle saattamasta valtakunnallisesta siivoustalkoojaksosta, jossa Iisalmikin on muiden yhteisöjen kera tekemässä ympäristöstä siistimpää. Iisalmessa on jokakeväinen yhteisöllinen roskienkeruu ja kaupunkiympäristön siistiminen on jo vuosien perinne, sillä Siisti Iisalmi -kampanjan innoittamana on roskia kerätty pussi tolkulla aiemminkin. Iisalmen kaupunki innostaa asukkaitaan mukaan valtakunnallisiin talkoisiin ja tarjoaa välineistöä siivouspuuhiin. Uutta intoa talkoisiin tuo Iisalmen liikuntapalveluiden video, joka nostaa esille siivoustalkoiden suoman hyötyliikuntahetken raittiissa kevätilmassa. ​

12.4.2024
1

Julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy työ- ja elinkeinotoimistoilta kunnille 1.1.2025. Suomeen tulee yhteensä 45 työllisyysaluetta tai kuntaa, jotka vastaavat 1.1.2025 alkaen työvoimapalvelujen järjestämisestä. Ylä-Savon työllisyysalue sai poikkeusluvan TE-palveluiden järjestämiseen, ja tulee jatkossa vastaamaan Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän, Sonkajärven ja Pielaveden työvoimapalveluista vastuukuntamallilla, jossa Iisalmi on hallinnoijana. Ylä-Savon työllisyysalueen valmistelua ohjaava ohjausryhmä sai 10.4.2024 kokouksessa katsauksen valmisteluryhmien työn etenemisestä, minkä todettiin sujuneen hyvin ja aikataulussaan.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.