Bussien lähtöpaikka
messubussi crop.png
Tutustutaan ja rakastutaan

27.4.2019 KLO 10 – 14 OLVI-HALLI, LUUNIEMENKATU 4, 74100 IISALMI 

Haluamme pitää huolta, että jokainen Iisalmeen muuttanut tuntee itsensä tervetulleeksi ja löytää kaupungistamme omat lempiharrastuksensa, oivat ostosmahdollisuudet sekä tapahtumat ja muut huvit. Kutsumme kaikki Iisalmen vuosina 2018-2019 muuttaneet tutustumaan kaupunkimme tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin! Tarjoamme uusille iisalmelaisille tutustumiskierroksia viihtyisään kaupunkiimme teemabussien kyydissä.

klo 10 LASTEN IISALMI
Kerhoja, leirejä, satutuokioita - monenlaista kivaa tekemistä tarjoaa lasten Iisalmi! Tule mukaan lastenkierrokselle niin kerromme lisää, osallistujille tarjolla yllätysetuja ja arvontaa!

klo 11.30 LIIKKUVA IISALMI
”Lähin liikuntapaikka alkaa kotioveltasi”. Korkeatasoiset ja hyvin hoidetut kentät, hallit, reitit ja radat ovat kaikenikäisten kaupunkilaisten käytettävissä.
Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjolla mm. Kankaan liikuntapuistossa ja Paloisvuoren liikunta-alueella.

klo 13 KULTTUURI IISALMI
Iisalmen monipuolinen kulttuurielämä kutsuu Sinua! Tule kuulemaan konserteista, teattereista, museoista, näyttelyistä ja kulttuuriharrastuksista samalla kun näet keskeiset tapahtumapaikat helposti bussin kyydissä. Bussissa arvotaan mukana olleiden kesken lippuja alueen kulttuuririentoihin!
 

Ohjelman tarjoavat Iisalmen kaupunki, By Iisalmi-bränditoimijat, Future Savo - hanke, Iisalmi ja tienoot- matkailutoimijat sekä Iiden ry. 
Toivotamme myös uudet iisalmelaiset lämpimästi tervetulleiksi Elävä Ylä-Savo messuille Olvi-hallille 27.4. Tapahtuma on osallistujille maksuton.


Jos vielä haluat ilmoittautua bussikierroksille, ota yhteyttä Jarmo Miettinen, puh. 0408302681 tai jarmo.miettinen@iisalmi.fi.
 

tunne by Iisalmi.png

Osallistu kiertoajelulle. Samalla osallistut hienojen palkintojen arvontaan ja saat rahanarvoisia etuja.
Kulttuuripalveluiden meet & greet nuorille ja nuorille aikuisille 27.4. klo 11-13 Kulttuurikeskuksella

Tule lauantaina 27.4. tutustumaan ja ideoimaan uutta kulttuuritoimintaa Iisalmeen. Paikalla Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelupäällikkö Sanna Marin ja Iisalmen nuorisoneuvosto. 

Ohjelma:
klo 11-12 Kulttuuripalveluiden toiminta, Iisalmen kaupungin kulttuurin kohdeavustusten hakeminen, oman kulttuuritapahtuman ideointi.  Keskustelua ja ideointia miten Nuorisoneuvoston tulisi käyttää vuoden 2019 toimintaraha: 10 000e. Osallistu ja vaikuta! 
Keskustelutilaisuuden jälkeen mahdollista osallistua klo 12-13 sinua kiinnostavaan työpajaan. Valitse kolmesta vaihtoehdosta:
- Nuorten teatteritoiminta Iisalmessa
- Musatyöpaja 
- Luontovalokuvaus ja monipuolinen kuvauskalusto.

Työpajan vetäjänä Iida Mulari. Ilmoittaudu tilaisuuteen ja työpajoihin tekstiviestillä: 040-631 0059 

Tilaisuuden järjestävät: Kulttuurista siivet ja juuret –osallistava kulttuuripalveluiden suunnitteluhanke & Iisalmen nuorisoneuvosto 
Lisätietoa: Riikka-Liisa Kajanus, projektityöntekijä, Kulttuurista siivet ja juuret –hanke 
riikka-liisa.kajanus@iisalmi.fi, 040 631 0059