UUSI TAPAHTUMA IISALMESSA 9.-13.8. Bon Appetito!

Street Food Fiesta & Choco Festival kiertää Suomea toukokuusta syyskuuhun ja tarjoilee ruokaa, kulttuuria ja musiikkia ilman rajoja useilla paikkakunnalla. Kiertueen tapahtumat ovat kaikille avoimia, koko perheen ilmaisia kesätapahtumia.

– Kiertueen jokaisella paikkakunnalla – pienimmälläkin – nautitaan takuuvarmasti rennosta kaupunkikulttuurista ja ihanista ruoista, tapahtuman koordinaattori Tiina Isotalus toteaa tyytyväisenä.

Tapahtuman tekijät ovat aiemminkin järjestäneet ruokatapahtumia, kuten Eurooppalainen ruokatori tai Italialais-ranskalainen ruokatori. Tänä kesänä Suomea kiertää katuruokaa ja urbaania kulttuuria yhdistelevä tapahtuma, jolla on uusi yhtenäinen ilme sekä brändi. Street Food Fiestaa luotsaa aiemmilta vuosilta tuttu Ali Checboun. Kiertueella on mukana monia uusia kaupunkeja.

street-food-fiesta-400x225-v2.jpg

Kansainvälisiä herkkuja useista maista

Uudistunut Street Food Fiesta & Choco Festival on urbaani ruoka- ja kulttuuritapahtuma, johon myyjiä saapuu mm. Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Saksasta, Kreikasta, Belgiasta ja Afrikan maista.

Tarjolla on monipuolinen valikoima herkkuja paikan päällä nautittavaksi tai mukaan ostettavaksi. Tuoreen katuruoan ja herkullisten suklaiden lisäksi myynnissä on paljon mausteita, öljyjä, juustoja ja muita naposteltavia sekä erilaisia artesaanituotteita.

– Tänä kesänä meillä on uutuutena upeat belgialaiset, ranskalaiset ja italialaiset suklaat, Checboun iloitsee. – Olen tyytyväinen, että saan tarjota suomalaisille näitä maailmanluokan tuotteita.

 

Ruoan lisäksi myös kulttuuria ja musiikkia yli rajojen

Tänä kesänä mukana on myös Street Art Stage. 

– Esitykset voivat olla mitä tahansa musiikista akrobatiaan. Stagella on esiintyjien käytössä ammattimainen äänentoisto, Isotalus sekä Stagea koordinoiva Set Häkkinen kertovat.

.street-food-fiesta-400x225-v1.jpg

Häkkinen kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, jos esiintyminen kiinnostaa. – Kerro meille bändistäsi, itsestäsi, esityksestäsi tai ideastasi! Toivomme monipuolista sekä osallistavaa ohjelmaa ja elävää katutaidetta.

Lisätietoja:

www.street-food-fiesta.fi
Tiina Isotalus, tapahtuman koordinaattori
+358 50 329 9987
tiina@street-food-fiesta.fi

Set Häkkinen, Street Art Stage -koordinaattori
+358 44 522 9837
set@street-food-fiesta.fi

 street-food-fiesta-logo.png