Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on suljettu.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa koronaviruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti aiheeseen liittyen sivulla https://www.ylasavonsote.fi/koronavirus ja päivittää tautitilannetta päivittäin osoitteessa https://www.ylasavonsote.fi/tilannetieto.

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
1.12.2020

Itä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 (viisikymmentä) henkilöä.

25.11.2020

Kuntayhtymän alueella on todettu yksi koronavirustartunta, jossa on yhteensä 26 altistunutta, mutta tartuntaketjut ovat tiedossa ja henkilöt on asetettu karanteeniin.

23.11.2020

Kuntayhtymän alueella ei todettu uusia koronavirustartuntoja yli viikkoon ja tilanne on perustasolla. Pohjois-Savossa ollaan koko sairaanhoitopiirin osalta edelleen perustasolla eli epidemian kiihtymisvaihe on ohi Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Pikkujouluja suositellaan järjestettävän etänä.

16.11.2020

Kuntayhtymän alueen Iisalmen mielenterveysosastolla todettu yksi koronavirustartunta, jossa altistuneita henkilöitä on yli 20 henkilöä. Tartuntaketjujen jäljitys on vielä kesken.

10.11.2020

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella on todettu yksi koronavirustartunta viime viikon aikana, mutta kokonaisuudessaan alueemme tilanne on perustasolla.

9.10.2020

Alueemme koronavirustestiaikoja voi varata 12. lokakuuta alkaen myös verkon kautta Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän eTerveyspalvelusta.

desi.jpg
2.10.2020

Toimithan vastuullisesti tullessasi uimahallille ja huomioit seuraavat asiat: - Saavu uimaan tai kuntosalille täysin terveenä - Huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta - Kuntosalilla on ollut pari päivää saatavilla desinfiointiaineita suihkepulloissa ja paperia. PUHDISTATHAN KÄYTTÄMÄSI VÄLINEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA KÄYTÖN JÄLKEEN - Puhdistusaineita / liinoja on tulossa lisää Turvallisia ja iloisia liikuntahetkiä jokaiselle!!

Kaikki uutiset