Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on suljettu.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa korona-viruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti omilla sivuillaan aiheeseen liittyen: http://www.ylasavonsote.fi/tietoa-koronaviruksesta

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
Kauppis-Heikin koulu
5.8.2020

Koronatilanne on ollut kesän ajan Suomessa maltillinen. Kesän aikana Pohjois-Savossa on ollut liikkeellä jonkin verran tavanomaista kesäflunssaa. Koronatestauksia on tehty Ylä-Savon SOTEssa viikoittain ja toukokuun alkupäivien jälkeen koko Ylä-Savossa ei ole todettu yhtään koronatapausta. Huomioimalla turvavälit, hyvä käsi- ja yskimishygienia, valtioneuvoston ohjeiden mukainen toiminta mahdollisten ulkomaanmatkojen jälkeen ja se, että sairaana tai oireilevana kouluun, päiväkotiin tai harrastuksiin ei tulla, arvioimme pystyttävän pitämään tilanteen jatkossakin alueellamme hyvänä.

Mielenterveyschat.png
29.6.2020

Koronapandemian aiheuttamana ahdistavaa oloa, stressiä ja unettomuutta? Tai onko elämäntilanne muuttunut? Huolia toimeentulon tai perheen pärjäämisen kanssa? Koronahuoli-chat on kaikille suomalaisille avoin, maksuton, kahdenkeskeinen chat! Koronahuoli-chat on HUSin tuottama Mielenterveystalossa toimiva tukipalvelu.

9.4.2020

Yksinyrittäjän avustus koronaepidemian aiheuttamiin taloudellisiin vaikeuksiin on valtion myöntämä uusi avustus, joka tulee haettavaksi kuntien kautta.

Kaikki uutiset