Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on suljettu.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa koronaviruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti aiheeseen liittyen sivulla https://www.ylasavonsote.fi/koronavirus ja päivittää tautitilannetta päivittäin osoitteessa https://www.ylasavonsote.fi/tilannetieto.

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
20.4.2021

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ja koko Pohjois-Savon alueella koronaepidemiatilanne on edelleen perustasolla ja tartunnat laskussa. Nykyiset suositukset ja rajoitukset jatkuvat. Rokotamme tällä hetkellä kaikkia tänä vuonna 65-vuotta täyttäviä ja heitä vanhempia, sekä 1. ja 2. riskiryhmään kuuluvia yli 16-vuotiaita ja näiden ryhmien kanssa samassa taloudessa asuvia henkilöitä.

16.4.2021

Koronarokotukset edistyvät hyvää vauhtia ja viikolla 16 aloitamme 1. riskiryhmään kuuluvien yli 16-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset.

13.4.2021

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ja koko Pohjois-Savon alueella koronaepidemiatilanne on edelleen perustasolla ja tartunnat ovat lievässä laskussa. Nykyiset suositukset ja rajoitukset jatkuvat. Koronarokotukset edistyvät suunnitellusti ja viikolla 16 aloitamme 60-69-vuotiaiden, 1. riskiryhmään kuuluvien rokotukset.

7.4.2021

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ja koko Pohjois-Savon alueella koronaepidemiatilanne on edelleen perustasolla. Nykyiset suositukset ja rajoitukset ovat entiseen tapaan voimassa ja tilannetta seurataan jatkuvasti.​ ​

1.4.2021

Ylä-Savon SOTE Kuntayhtymä on saanut erän Astra Zenecan koronarokotetta, jota tarjotaan THL:n linjauksen mukaisesti vain 65-69-vuotiaille ja vain niin pitkään kuin kyseistä rokote-erää riittää. Muilta osin rokotamme tällä hetkellä ainoastaan yli 70-vuotiaita.

30.3.2021

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ja koko Pohjois-Savon alueella koronaepidemiatilanne on edelleen perustasolla. Erityisesti pääsiäislomien aikaan on kuitenkin tärkeää muistaa suositukset ja rajoitukset, jotta tilanne pysyy myös jatkossa hyvänä.

29.3.2021

Iisalmen kaupunki on linjannut, että kaupungin järjestämään joukkoliikenteeseen tulee maskipakko 30.3. alkaen. Laajamittaisella maskien käytöllä pyritään osaltaan estämään koronavirustartuntojen leviämistä.

29.3.2021

Koronavirusrokotukset edistyvät suunnitelmien mukaan. Viikolla 13 aloitamme yli 70-vuotiaiden rokotukset kuntayhtymän alueella Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Rokotteiden saatavuus vaikuttaa varattavissa olevien rokotusaikojen määrään.

26.3.2021

Pohjois-Savon ELY-keskus on linjannut, että maskipakko tulee ELY-keskuksen järjestämään joukkoliikenteeseen 29.3.2021 alkaen Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella. Laajamittaisella maskien käytöllä pyritään osaltaan estämään koronavirustartuntojen leviämistä

1.3.2021

Iisalmen kaupungin Kangaslammin koululla on todettu yksi koronavirustartunta ja useita kymmeniä altistuneita.​Koululla altistuneet ovat jo siirtyneet etäopetukseen.

Kaikki uutiset