Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on neuvontapuhelin, johon voit soittaa poikkeusoloihin liittyvissä asioissa. Neuvontapuhelin ei ole tarkoitettu terveydellisiin asioihin. Terveydellisissä asioissa voit olla yhteydessä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään ohjeistusten mukaisesti. Voit myös olla yhteydessä valtakunnalliseen koronaviruksesta yleistä neuvontaa tarjoavaan numeroon.

Poikkeusolojen neuvontapuhelimen numero on
040 722 6200

Kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin palvelee arkisin klo 9-15.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa korona-viruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti omilla sivuillaan aiheeseen liittyen: http://www.ylasavonsote.fi/tietoa-koronaviruksesta

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
28.5.2020

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut on saanut Pohjois-Savon liitolta rahoituksen hankkeeseen, jonka tavoitteena on vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä koronakriisin aikana ja sen jälkeen.

Kuva_Iisalmen peruskoulut palaavat lähiopetukseen 14.5.2020 noudatten valtiollisia ohjeistuksia..jpg
12.5.2020

​Tämänhetkinen epidemiatilanne Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla on vakaa, joten valtiollisten, hallittua ja asteittaista rajoitustoimista irtaantumista koskevien ohjeiden noudattamisen, huolellisen valmistautumisen ja tarkan seurannan myötä Iisalmen kaupungin Sivistys- ja hyvinvointitoimialalla voidaan turvallisin mielin avata palveluja porrastetusti. Oheinen tilannekatsaus kertoo tarkemmin kuntalaisille ja muille sidosryhmille, miten Iisalmessa edetään.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava