Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on neuvontapuhelin, johon voit soittaa poikkeusoloihin liittyvissä asioissa. Neuvontapuhelin ei ole tarkoitettu terveydellisiin asioihin. Terveydellisissä asioissa voit olla yhteydessä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään ohjeistusten mukaisesti. Voit myös olla yhteydessä valtakunnalliseen koronaviruksesta yleistä neuvontaa tarjoavaan numeroon.

Poikkeusolojen neuvontapuhelimen numero on
040 722 6200

Kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin palvelee arkisin klo 9-15.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa korona-viruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti omilla sivuillaan aiheeseen liittyen: http://www.ylasavonsote.fi/tietoa-koronaviruksesta

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
Kuva_Iisalmen peruskoulut palaavat lähiopetukseen 14.5.2020 noudatten valtiollisia ohjeistuksia..jpg
12.5.2020

​Tämänhetkinen epidemiatilanne Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla on vakaa, joten valtiollisten, hallittua ja asteittaista rajoitustoimista irtaantumista koskevien ohjeiden noudattamisen, huolellisen valmistautumisen ja tarkan seurannan myötä Iisalmen kaupungin Sivistys- ja hyvinvointitoimialalla voidaan turvallisin mielin avata palveluja porrastetusti. Oheinen tilannekatsaus kertoo tarkemmin kuntalaisille ja muille sidosryhmille, miten Iisalmessa edetään.

Mielenterveyschat.png
28.4.2020

Koronapandemian aiheuttamana ahdistavaa oloa, stressiä ja unettomuutta? Tai onko elämäntilanne muuttunut? Huolia toimeentulon tai perheen pärjäämisen kanssa? On tärkeää saada luotettavia vinkkejä ja työkaluja kynnyksettömästi ja kotiin saakka käyttöön. Nyt heti ja pandemian vaikutusten edetessä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava