Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on suljettu.

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa koronaviruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti aiheeseen liittyen sivulla https://www.ylasavonsote.fi/koronavirus ja päivittää tautitilannetta päivittäin osoitteessa https://www.ylasavonsote.fi/tilannetieto.

Yrittäjille suunnattua koronatietoa olemme keränneet sivulle www.iisalmi.fi/yrittajalle/korona

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
9.10.2020

Alueemme koronavirustestiaikoja voi varata 12. lokakuuta alkaen myös verkon kautta Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän eTerveyspalvelusta.

desi.jpg
2.10.2020

Toimithan vastuullisesti tullessasi uimahallille ja huomioit seuraavat asiat: - Saavu uimaan tai kuntosalille täysin terveenä - Huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta - Kuntosalilla on ollut pari päivää saatavilla desinfiointiaineita suihkepulloissa ja paperia. PUHDISTATHAN KÄYTTÄMÄSI VÄLINEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA KÄYTÖN JÄLKEEN - Puhdistusaineita / liinoja on tulossa lisää Turvallisia ja iloisia liikuntahetkiä jokaiselle!!

Kaikki uutiset