Iisalmen kaupunki kokoaa tälle sivulle yleiset tiedotteensa koronaviruspandemiaa (COVID-19) koskien

Iisalmen kaupungin poikkeusolojen neuvontapuhelin on suljettu.

Iisalmi ja koko Ylä-Savo ja Pohjois-Savo ovat tällä hetkellä epidemian kiihtymisvaiheessa. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä julkaisee koronatilannetiedotteita tarvittaessa ja nämä katsaukset löytyvät myös Iisalmen kaupungin verkkosivuilta. Erityisesti koronarokotuksiin liittyvät ohjeistukset voivat kuitenkin muuttua nopeasti ja ajankohtaisin tieto rokotteista ja koronavirustartunnoista löytyykin aina kuntayhtymän verkkosivuilta: 

www.ylasavonsote.fi/koronavirus

Tämän sivun lyhytosoite on www.iisalmi.fi/korona.
Pyydämme huomioimaan, että palvelu- ja kohderyhmäkohtainen akuutti tiedottaminen hoidetaan ko. palvelun omassa viestintäkanavassa - esimerkiksi koulut viestivät oppilaille ja huoltajille Wilman välityksellä. 

Terveysviranomaisten tarjoamaa ajantasaista tietoa koronaviruksesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sivuilta www.thl.fi/korona.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tiedottaa aktiivisesti aiheeseen liittyen sivulla https://www.ylasavonsote.fi/koronavirus ja päivittää tautitilannetta tarvittaessa osoitteessa https://www.ylasavonsote.fi/tilannetieto. 

Opetushallituksen sivuilta löytyy valtakunnallisia, opetusta koskevia tiedotteita: www.oph.fi/korona.

Kuntaliiton sivuilta löytyy kuntia koskevaa ohjeistusta: https://www.kuntaliitto.fi/koronavirus

Ajankohtaiset koronatiedotteet
6.10.2021

Kuntayhtymän alueella on todettu viimeisten seitsemän päivän aikana yhteensä kuusi koronatartuntaa. Juhani Ahon koulun oppilaalla todettuun tartuntaan liittyvä tartunnanjäljitys on valmis. Uuden alueellisten suositusten mukaisesti maskia tulee käyttää sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Alueellamme on tähän mennessä saanut ensimmäisen koronarokotuksen 74,5 % ja toisen koronarokotuksen 63 % asukkaista.

4.10.2021

Yhdellä Iisalmen Juhani Ahon koulun oppilaalla on lauantaina 2.10. todettu koronavirustartunta. Kaikille altistuneille henkilöille on lähetetty tieto altistumisesta ja ohjeet mahdollisesta koronakaranteenista. Altistuneita on tämänhetkisen tiedon mukaan yhteensä noin 50.

Kaikki uutiset