Iisalmi Live
Tervetuloa seuraamaan Iisalmen kaupungin suoria live-lähetyksiä

Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa pyrimme tarjoamaan palveluitamme etänä. Tarkoituksena on striimata Iisalmi live-kanavan ja Facebookin kautta mm. kulttuuria, liikuntaa, ohjeistuksia ja tietoiskuja kaupunkilaisille. Alta pääset näkemään tiedossa olevat lähetykset ja katsomaan suoraa lähetystä. Osa lähetyksistä lisätään tallenteena Iisalmen kaupungin YouTube-kanavalle, josta niitä voi katsoa myös jälkikäteen. (https://www.youtube.com/user/Iisalmenkaupunki)

Tulossa olevat live-lähetykset

Toritunnelmia heinäkuussa. Lähetysten aikataulut ja livelähetys löytyvät sivulta http://www.liveiisalmi.fi/


Kirjaston lähetykset Facebookissa (facebook.com/kirjastoiisalmi)


- torstaisin klo 12 Kirjaston runokammari


Kaupunginvaltuuston kokoukset 

 Iisalmen kaupunginvaltuuston kokouksia voit seurata nyt suoraan tältä sivulta. Kokousaikataulut löydät osoitteesta: www.iisalmi.fi/kokousajat . Videotallenteet kokouksista löydät kaupungin YouTube -kanavalta tai verkkosivuilta osoitteesta www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.

 Kaupunginvaltuuston kokouksien kuvauksia ovat olleet toteuttamassa aina kevääseen 2015 Ylä-Savon Ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon opiskelijat. Nyt kuvaukset hoidetaan kaupungin omana työnä. 

 Kaupunginvaltuuston esityslista luettavissa tästä.

 

Muut yleisötilaisuudet 

 Ilmoitamme tilaisuuksien videoinnista erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraa ilmoitteluamme. 

Iisalmi live web -kamera
Iisalmen kaupunki on asentanut LUMA-keskuksen katolle live web -kameran, joka näyttää yleiskuvaa kaupungin keskustasta. Kameran kautta voi seurata kaupungin elämänmenoa lintuperspektiivissä, aistia säätilan ja innostua itsekin astelemaan vaikkapa rantapoluille, torille ja suloisiin kortteleihimme – tulitpa lähempää tai pidemmän matkan päästä. Iisalmen kaupungin nettisivuilta ja YouTubesta löytyvästä kameran syötteessä on mukana myös iisalmelaistaustaisen muusikko Kalle Löytynojan sävellys Symphony of the Falls.

Iisalmi live web -kamera löytyy tältä sivulta tai YouTubesta Iisalmen kaupungin virallisilta sivuilta www.youtube.com/iisalmenkaupunki.

 

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä!

Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.