Iisalmen tulevat tapahtumat

Uutiskirjeet Mailchimpilla -koulutus

19.4.2017 17:00–21:00, 3.5.2017 17:00–21:00
0

Uutiskirjeiden lähettämiseen löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joista Mailchimp on yksi perusominaisuuksiltaan ilmaisista. MailChimpilla saat luotua tyylikkäät, yrityksesi näköiset uutiskirjeet, jotka skaalautuvat vastaanottajan käyttämän päätelaitteen mukaan.

Tässä koulutuksessa opetellaan käyttämään Mailchimpia perusteista lähtien. Rekisteröidymme palveluun, opettelemme uutiskirjeen ja asiakasrekisterin luomista, yhteystietojen keräämistä sekä mittaamista ja markkinoinnin automaatiota. Osallistujia kannustetaan ottamaan omat tietokoneensa mukaan.

Kouluttaja: Intosome Oy:n partneri Oskari Uotinen. Intosome auttaa yrityksiä hyödyntämään liiketoimintalähtöisesti digitaalisia työkaluja ja uudenlaisia tapoja työskennellä.

Hinta (sis. kaikki kulut):
100 € / osallistuja (pk - yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta (pl. Leppävirta), henkilöstön määrä 1-249) TAI
200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Ilmoittautuminen to 12.4. mennessä: bit.ly/mailchimp17

Huom! Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Lisätietoa: Tuija Kokkonen, YOM-hanke, 040 1798150, tuija.kokkonen@ysao.fi

Järjestäjä: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-hanke.