Tervetulloo Iisalmeen!

 
Tälle aukeamalle olemme koonneet tärkeimmät sinua kiinnostavat kohteet, jotka löydät vasemmanpuolisesta valikosta. Tapahtumista saat tietoa klikkaamalla Tapahtumat -linkkiä, josta löytyvät alueen tapahtumakalenteri, tietoa kulttuurikeskuksen, torin ja Koljonvirran tapahtumista.

Iisalmen kaupungin Matkailuneuvonta avataan 16.4.2015 osoitteessa Riistakatu 5.

Löydät Iisalmen alueen sekä muuta matkailuaiheista esitemateriaalia itsepalveluinfosta kauppahallin sisäpuolelta. Liput tapahtumiin voit ostaa osoitteesta www.lipputoimisto.fi ja In-Teatterin sekä Iisalmen Teatteriyhdistyksen kulttuurikeskuksen näytöksiin kulttuurikeskuksen lipunmyynnistä, joka on avoinna arkisin 10–17.00. Liput näytöksiin saat myös tuntia ennen esitystä ovelta.

Lisätietoa tarvittaessa

Minna Maukonen
puh. 040 543 4903

Tutustu myös VisitLakeland videoihin!

Talven aktiviteetteja

 

Majoitu mukavasti!


 


Tutustu Iisalmen seutuun 

LINC tapahtuma Iisalmessa kesäkuussa 2013

Linc Finland 2013-video on toteutettu esittelemään Iisalmen seutua ja houkuttelemaan eurooppalaisia mukaan Ylä-Savossa järjestettävään Leader Inspired Network Community-tapahtumaan.


 

Mönkkäreillä maastoon!Tutustu myös Tämä on Iisalmea - Iisalmen kaupungin ja Iisalmen Maalaiskunnan Matkailu ja Kotiseutu elokuvaan (klikkaa oheista kuvaa -> yle.fi/elävä arkisto)

Matkailufilmi Iisalmen kaupungista ja sen ympäristöstä vie mm. kirkkopuistoon, Mansikkaniemeen, kauppatorille, Iimäelle ja Ylä-Savon vesireiteille. Filmi on vuodelta 1959.

 

 

Matkailusää

 

 

 


Yhteystiedot

Minun Iisalmeni Web.jpg

Minun Iisalmeni-infon asiakaspalvelu ja lipunmyynti suljetaan 8.9.2014 alkaen toistaiseksi. Itsepalveluinfo avoinna kauppahallin avoinnaoloaikoina.

Lisätietoa
Matkailu- ja tapahtumakoordinaattori
Minna Maukonen
Puh. 040 543 4903
minna.maukonen@iisalmi.fi


Minun Iisalmeni-info
Asukkaille * Matkailijoille * Muuttajille
Kauppahalli
Kauppakatu 14, 74100 IISALMI
Puh. 040-355 1632
tourism@iisalmi.fi

Tämä on Iisalmea.gif

Sivua päivitetty: 20.3.2015 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: