Tervetulloo Iisalmeen!

 
Tälle aukeamalle olemme koonneet tärkeimmät sinua kiinnostavat kohteet, jotka löydät vasemmanpuolisesta valikosta. Tapahtumista saat tietoa klikkaamalla Tapahtumat -linkkiä, josta löytyvät alueen tapahtumakalenteri, tietoa kulttuurikeskuksen, torin ja Koljonvirran tapahtumista.

Minun Iisalmeni-info
Minun Iisalmeni-info palvelee palvelee asukkaita, matkailijoita ja muuttajia Iisalmen Kauppahallissa. Meiltä voit kysyä Iisalmen ja koko Ylä-Savon palveluista, käyntikohteista ja tapahtumista! Meillä on myös laskettelukeskusten ja eri kotimaisten matkailukohteiden sekä kaupunkien esitteitä. Meiltä voit ostaa myös tapahtuma- ja teatterilippuja ja hakea karttoja.
Tervetuloa!

Tutustu myös VisitLakeland videoihin!

Talven aktiviteetteja


 

Majoitu mukavasti!


 


Tutustu Iisalmen seutuun 

LINC tapahtuma Iisalmessa kesäkuussa 2013

Linc Finland 2013-video on toteutettu esittelemään Iisalmen seutua ja houkuttelemaan eurooppalaisia mukaan Ylä-Savossa järjestettävään Leader Inspired Network Community-tapahtumaan.


 

Mönkkäreillä maastoon!Tutustu myös Tämä on Iisalmea - Iisalmen kaupungin ja Iisalmen Maalaiskunnan Matkailu ja Kotiseutu elokuvaan (klikkaa oheista kuvaa -> yle.fi/elävä arkisto)

Matkailufilmi Iisalmen kaupungista ja sen ympäristöstä vie mm. kirkkopuistoon, Mansikkaniemeen, kauppatorille, Iimäelle ja Ylä-Savon vesireiteille. Filmi on vuodelta 1959.

 

 

Matkailusää

 

 

 


Yhteystiedot

Minun Iisalmeni Web.jpg

Minun Iisalmeni-info
Asukkaille * Matkailijoille * Muuttajille
Kauppahalli
Kauppakatu 14, 74100 IISALMI
Puh. 040-355 1632
tourism@iisalmi.fi

Tämä on Iisalmea.gif

Sivua päivitetty: 15.8.2014 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: