Haetko töitä?
Etsitkö työntekijöitä?

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille.

Työllisyyspalvelut hoitaa keskitetysti tuetun työllisyydenhoidon kaupungin omin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle.  Lisäksi käytössämme on yritystyönantajille Iisalmi-tuki ja järjestötyönantajille työllistämisavustus. Nuorten kesätyöllistymistä tuemme kaikille yhteisellä kesätyötuella.

Ensisijaisesti työllistämispalvelumme kohdistuvat työmarkkinatukea yli 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin.  Kesätyötuki on suunnattu opiskelijoiden ja muiden nuorten iisalmelaisten kesäaikaiseen työllistymiseen. 

Teemme tiivistä yhteistyötä Pohjois-Savon TE-toimiston ja kaikkien alueella toimivien työllisyyttä edistävien tahojen kanssa.   Lisäksi työllisyyspalveluiden päällikkö toimii myös seudullisen TYP-verkoston johtajana; katso tarkemmin TYP-toiminnasta osoitteesta www.yla-savo.fi/typ .   Osallistumme aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, joilla pyritään edesauttamaan ja tukemaan iisalmelaisten työttömien kouluttautumista, urakehitystä ja kuntoutumista sekä estämään syrjäytymistä.  Työn ja tekijän kohtaamiseta edistävän YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen toiminnoissa olemme mukana hallinnoijana ja toteuttajana.

Kunnolla työnhakuun! Työllisyyspalveluiden uimahalliliput

Iisalmen kaupunginhallituksen (14.8.2017) päätöksellä Iisalmessa aloitettiin vuoden mittainen kokeilu, jolla edistetään sekä työllisyyspalveluiden että uimahallin asiakasmäärien kasvua. Työllisyyspalveluiden asiakkaana olevat, vähintään 200 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneet iisalmelaiset työnhakijat voivat päästä uimahalliin työllisyyspalveluiden maksamana kaksi (2) kertaa viikossa päiväaikaan. Lisätietoa tarvittaessa työllisyysasiantuntijoiltamme ja www.iisalmi.fi/kunnollatyönhakuun .


Ota yhteyttä!

Lisätietoja palveluistamme löydät alasivustoista.
Yhteystietomme löydät tämän sivun alalaidasta.
Olemme myös Facebookissa:
facebook.com/IisalmenKaupunkiTyollisyysasiantuntija

Pdf-tiedostojen katselemiseen tarvittavan ohjelman voitte ladata täältä.

 

 

Ajankohtaista
IMG_20180109_193737.jpg
27.4.2018
0

Tervetuloa mukaan Ylä-Savon alueen mikroyritysten kehittymisen ja kasvun edistämisen ydinryhmään.

9.3.2018
2

Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta palkataan kevään aikana iisalmelaisia vähintään 200 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneita työttömiä työnhakijoita.

Kaikki uutiset
Yhteyshenkilöt

Sokka-Hukkanen Tuuli

Työllisyyskoordinaattori / TYP-johtaja
Pohjolankatu 14 (1. krs)
040 779 4379
tuuli.sokka-hukkanen@iisalmi.fi

Nousiainen Marianne

työllisyysasiantuntija (kunta- ja järjestötyöllistäminen)
Pohjolankatu 14, 1. kerros
040 830 4342
marianne.nousiainen@iisalmi.fi

Rothberg Miia

työllisyysasiantuntija (yritystyönantajat ja kesätyötuki)
Pohjolankatu 14, 1. kerros
040 642 8996
miia.rothberg@iisalmi.fi

Tiina Sotisalo

Työllisyysasiantuntija
Pohjolankatu 14 (1. krs)
040 162 7039
tiina.sotisalo@iisalmi.fi
nuorisotakuu ja kesätyötuki