Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen!

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Haluamme toivottaa uudet iisalmelaiset tervetulleiksi työskentelemään, asumaan ja viihtymään kaupungissamme!

Tältä sivulta löydät tietoa työllistymismahdollisuuksista Iisalmen kaupungissa sekä vinkkejä tahoista, joiden puoleen voit kääntyä etsiessäsi uutta työtä kaupungistamme. 

Iisalmen kaupunki työnantajana

Iisalmen kaupungin palveluksessa on yli 1000 työntekijää, joista noin 850 on vakinaisia työntekijöitä. Kaupunki on Iisalmen seudun toiseksi suurin työnantaja heti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän jälkeen.

Iisalmen kaupunki pitää henkilöstöään tärkeimpänä voimavaranaan kannattavan toiminnan ylläpitämisessä sekä hyvän laadun ja asiakaspalvelun tuottamisessa. Kaupunki panostaakin henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävään toimintaan tavoitteenaan työntekijöiden hyvä toimintakyky ja terveys, turvallinen työ ja työympäristö sekä hyvin toimiva työyhteisö. 

Töissä osaamisen paikassa

Ponsse Oyj:n Paula Oksman: "Arjen helppous ja erinomainen asuinympäristö Ylä-Savossa ovat rekrytoijayritykselle rikkauksia"
Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Uusimmat työpaikat Iisalmessa

Kuntarekry.jpg

Iisalmen kaupungin avoimet työpaikat

Kaupungin rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmään. Hakuilmoitukset julkaistaan ja hakemus kuhunkin tehtävään tai virkaan tehdään järjestelmään.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat haussa helmi-maaliskuussa. Paikat tulevat haettaviksi sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa. Hakemisessa avustaa Kesätyöinfopiste.

Kesätöitä on tarjolla mm.: 

  • Puistotyöhön
  • Liikennepuistoon  
  • Viherrakennukseen 
  • Tilojen siivoukseen
  • Toimistotyöhön kaupunkisuunnitteluun

Hae avoinna olevia työpaikkoja tästä.

Opettajaksi kansalaisopistoon?

Onko sinulla jokin taito tai tieto, jonka voisit ja haluaisit opettaa muillekin? Tarjoudu kansalaisopiston opettajakstäyttämällä hakemus verkossa!


Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

Etappi opastusta.jpg

ETAPPI-työllisyyspalvelut

ETAPPI on työllisyyshanke, jonka tavoitteena on edistää työvoiman saatavuutta ja avata uusia, työnhakijoiden tarpeisiin vastaavia työllistymisen sekä kouluttautumisen väyliä. Hankkeen tärkeänä painopisteenä on yhteistyö alueen yritysten kanssa. Etappi toimii Ylä-Savossa kuuden kunnan alueella; Iisalmessa, Keiteleellä, Kiuruvedellä, Pielavedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä.

  • Työnantaja: Tarjoamme sinulle keinoja työntekijöiden löytämiseen ja työsuhteiden solmimiseen.
  • Työnhakija: Meiltä saat tietoa työpaikoista ja yksilöllistä tukea työllistymiseen.  

Tutustu Etapin tarjoamiin palveluihin kotisivuilla www.etappi.eu

Kaupungin tukityöllistäminen

Kaupungin oma työllistäminen hoidetaan keskitetysti Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Íisalmen kaupunki työllistää omiin työyksikköihinsä ensisijassa yli 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneita iisalmelaisia työnhakijoita.
  • Työllistämiseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilö on työllisyysasiantuntija Marianne Nousiainen, puh. 040 830 4342.

Lue lisää!

Muut työllistämistä tukevat palvelut

Kaupungin omiin yksiköihin työllistämisen lisäksi tuemme sekä yritystyönantajia että kolmatta sektoria työllistämistä edistävillä tukimuodoilla, osallistumme ESR-projekteihin, myönnämme Nuorten kesätyötukea sekä toimimme Iisalmen seudun monialaisessa yhteispalvelussa (Iisalmen seudun TYP). 
  • Yritystyöllistämisen ja kesätyötuen asioissa yhteyshenkilö on työllisyysasiantuntija Minna Pappi, puh. 040 642 8996.

Lue lisää aiheesta.