YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke järjestää YTYÄ!-rekrykiertueen 11.4. ja 18.4. Kiertueella on hyvät mahdollisuudet tutustua metallialan työnantajiin, työtehtäviin sekä alan koulutuksiin. Kiertue on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, esimerkiksi alanvaihtajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta metallialasta, joten mukaan mahtuu hyvin rajattu määrä ihmisiä. Yrityksiin tutustutaan pienryhmissä, joten nyt on loistava mahdollisuus näyttää oma osaaminen!

Tavoitteena on saada uusia työntekijöitä metalliteollisuuden pariin töihin esimerkiksi erilaisten lyhytkoulutusten kautta, ja myös Ylä-Savon ammattiopiston edustaja on mukana kertomassa erilaisista koulutusmahdollisuuksista.

Yrityksissä esitellään työtehtävien sisältöä. Tule tapaamaan yritysten edustajia ja verkostoitumaan!

Missä? Iisalmen ja Vieremän yrityksissä
Milloin?
11.4.2018 ja 18.4.2018
Miten? 
YTYÄ! järjestää bussikuljetukset Iisalmen keskustasta Riistakatu 5:stä. Yrityksissä vieraillaan opastetusti ja hankkeen edustajat ovat mukana kierroksella. Mukaan kannattaa ottaa oma CV sekä rutkasti positiivista asennetta; tuleva työnantajasi voi olla paikalla!

Tapahtumaan ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoita halukkuutesi  alla olevan linkin kautta!

Keskiviikkona 11.4. klo 11.15-16.00

Päivä alkaa Riistakatu 5:stä YTYÄ!:n toimistolta, josta lähtee bussikuljetus yrityksiin. Päivän aikana tutustutaan seuraaviin yrityksiin: Debomix Oy, HT-Laser Oy, Metallityö Vainio Oy sekä Ahmotuote Oy.

Mukana myös Ylä-Savon ammattiopiston edustaja kertomassa koulutusmahdollisuuksista.

Keskiviikkona 18.4. klo 11.45-16.00

Päivä alkaa Riistakatu 5:stä YTYÄ!:n toimistolta, josta lähtee bussikuljetus yrityksiin. Päivän aikana tutustutaan seuraaviin yrityksiin: KOME Oy, Suomi Valimo Oy sekä Toolfac Oy.

Mukana myös Ylä-Savon ammattiopiston edustaja kertomassa koulutusmahdollisuuksista.

 

Ilmoittautumispainike.jpg
Yhteystiedot

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä!

ytya(at)iisalmi.fi

tai suoraan projektityöntekijöihin:

Jenna Hartojoki
Puh. 040 830 2734

Ritva Ikonen
Puh. 040 482 4594

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi.

Kotisivumme ja lisätietoa hankkeesta löytyy osoitteesta www.yla-savo.fi/ytya.

fb_logo_mv.jpg    Seuraa meitä myös Facebookissa!

YTYÄ!-logo-rahoittajat.png

 

Tapahtumissa ovat mukana:


Vainio_vaakalogo_skaalautuva.jpg

 

Vainio-yhtiöt on kahden monipuolisen ja laadukkaan, metallialan palveluja tuottavan yrityksen, Metallityö Vainio Oy:n ja YSAKO Oy:n, yhtymä. Yli 50 ammattitaitoisen osaajan ja monipuolisen konekannan muodostama konepaja on toiminut hyvien kulkuyhteyksien varrella Isalmessa jo vuodesta 1992 lähtien. Vanio-yhtiöiden palveluvalikoima kattaa erilaiset konepaja-, rakennus- ja prosessiteollisuuden palvelut osavalmistuksesta vaativiin järjestelmä- ja projektitoimituksiin sekä kunnossapitoon.

Suomivalimo_pysty_CMYK_400px.jpg
Suomivalimo Oy on yksityisomisteinen, raskaiden valurautakomponenttien valmistamiseen erikoistunut yritys. Suomivalimon asiakkaat ovat pääasiassa pohjoismaisia koneenrakennusteollisuuden yrityksiä. Suomivalimon liikevaihto on n. 16 miljoonaa euroa ja henkilöstö hieman yli 100 henkilöä.

HT_logo_RGB.jpg

HT Laser Oy on teollisen leikkaamisen edelläkävijä. Käytössämme on riittävä leikkauskapasiteetti erilaisille materiaaleille, joka mahdollistaa toimitukset läpi vuoden myös lomakaudella.

Teemme laserleikkausta, vesileikkausta sekä plasma- ja polttoleikkausta aina parhaalla menetelmällä, asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Yleisimmät levymateriaalit ja levykoot löytyvät suoraan varastostamme. Materiaalien ja levykokojen optimointi on ydinosaamistamme.

Kome_logo_ei-tehosteita-002-480x100.jpg


KOME Oy on usealla paikkakunnalla toimiva asiakasläheinen kuorma-autojen päällirakenteiden ja perävaunujen valmistaja. Yhtiön juuret ovat lähtöisin Haapajärveltä vuodelta 1964.

 KOME:n tehtaat sijaitsevat Haapajärvellä, Iisalmessa, Rautalammilla ja Mikkelissä. Yhtiön tuotemerkit ovat KOME, RKP, KOME Composite, BRIAB, AKM. KOME tuotteisiin kuuluvat sora-, avorahti-, vaihtolava-, puutavara-, turve/haketuotteet. Yhtiön tuottaa markkinoille uusia tuotteita ja logistisia ratkaisuja.

Toolfac_400px.jpg

 

Toolfac Oy on ketterä ja palveleva hydrauliikan ja pneumatiikan komponenttien sekä venttiilikokoonpanojen valmistaja, jonka asiakkaita ovat muun muassa maailman johtavat työkone-, työlaite- ja moottorivalmistajat. Henkilöstöä yrityksessä on n. 56 ja liikevaihto vuonna 2017 oli 7,5milj €. Meillä työskentelee mm. koneistajia, kokoonpanijoita, varastonhoitajia ja insinöörejä.

Ahmotuote_logo_jpg_400px.jpg

 

Ahmotuote Oy on vuonna 1985 perustettu Iisalmessa sijaitseva voimansiirtokomponenttien ja koneenosien valmistaja. Vuonna 2015 yrityksemme liikevaihto oli 3,747milj. EUR ja henkilöstöä palveluksessamme oli 31 henkilöä. Tuotanto-ja toimitilat käsittävät 4000 m2.

Debomix_logo.jpg

Debomix Oy on suomalainen jatkuvasti kehittyvä yrittäjien omistama konepaja. Sitoutunut henkilöstö ja toiminnassa kiinteästi olevat omistajat varmistavat luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa. Yrityksellä on erinomaiset edellytykset joustaa asiakkaan vaativimmissakin tarpeissa. Vakaa toiminnallinen perusta luo hyvät edellytykset toteuttaa myös asiakkaiden investointeja vaativat tarpeet nopeasti.

Logopalkki.png