Siisti Iisalmi
siisti-iisakki_FB_IIDEN_n1.jpg

SIISTI IISALMI -KAMPANJA YRITYKSILLE

Iisalmen kaupunki ja Iiden ry järjestävät osana Iisalmen kaupungin Siisti Iisalmi -kampanjaa yrityksille kohdistuvan kamppanjan, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota liikkeiden julkisivuihin, sisääntuloihin ja näyteikkunoihin. Julkisivuun voi vaikuttaa monilla pienillä ja isoimmillakin muutoksilla aina ikkunoiden pesusta, teippausten uusimisesta näyteikkunan somistuksiin tai sisäänkäynnin istutusten toteuttamiseen. Liikkeiden julkisivun houkuttelevuudella on iisalmelaisille tehdyn kyselytutkimuksen perusteella suuri merkitys liikkeen ja koko kaupungin viihtyisyyteen ja sillä on positiivinen vaikutus liikkeen houkuttelevuuteen.

Osana kampanjaa järjestettiin 8.5.klo 17 Linja-autoasemalla yrityksille yhteinen Siisti yritys -ideointi-ilta. Ideointi-illassa tutustuttiin kaupungin toteuttamaan liiketilan julkisivun ”tuunaus”-projektiin sekä suunniteltiin yhdessä, miten yrityksen julkisivun tai näyteikkunan voisi tuunata houkuttelevammaksi ja myyvemmäksi. Paikalla oli yrityksiä eri aloilta sekä kaupungin edustajia.

Kampanjan tavoitteena on tuoda esille liikkeiden julkisivumuutoksia ennen ja jälkeen kuvin ja näin ne toimivat myös innostavana esimerkkinä muille kaupungin liikkeille. Kampanjaan voi osallistua mikä tahansa liike tai yritys. Kampanjan yhteydessä järjestetään myös aiheeseen liittyviä kilpailuja ym. kampanjamainontaa mm. Iiden ry:n facebook -sivuilla. 

LÄHDE MUKAAN TEKEMÄÄN SIISTI IISALMI!

Lisätietoja:

Mervi Narinen

mervi.narinen@iiden.fi 050 5946176

 

Puistokirppis
PUISTOKIRPPIS Tapahtumabanner 1920_1080.jpg

PUISTOKIRPPIS 26.5.2018

26.5. on valtakunnallinen siivouspäivä. Osana Iisalmen kaupungin #siistiiisalmi -kampanjaa Iiden ry järjestää koko kansan Puistokirppiksen Iisalmen Kirkkopuistossa lauantaina 26.5.2018 klo 10-14. Myyntipaikat ovat ilmaisia. Sitovat varaukset 22.5.2018 klo. 16.00 mennessä (tai niin kauan kuin paikkoja riittää). Peruuttamatta jätetyistä paikoista veloitamme 20€. Peruutukset 22.5 mennessä sähköpostilla (tai tekstiviestillä).

ILMOITTAUDU MUKAAN täältä.  Facebooktapahtuman löydät Iidenin sivuilta täältä.

Muissa asioissa yhteyden otot mieluiten sähköpostilla info@iiden.fi (tai 050-5946176)

INFOA

Myyjä hoitaa toimintaansa liittyvät mahdollisesti tarvittavat luvat (elintarvikemyynti tms.). Myyntipaikka on n. 2x3m/myyjä. Huonekaluja tms. isompaa tavaraa varten voi varata kaksi ruutua, mainitse tämä "muuta" kentässä. 

Paikalle ei ole pöytiä tms. vaan jokainen vastaa omaan myyntiinsä tarvittavista kalusteista.

Myyntipaikat ohjeistetaan paikan päällä klo 8.30-9.30 infopisteeltä, joka sijaitsee Louhenkadun ja Kirkkopuiston kulmauksessa. 

HUOM: Säävaraus! Puistokirppis peruuntuu mikäli on luvattu kovaa myrskyä tai kovaa sadetta koko päiväksi. Peruutuksesta ilmoitetaan Iiden ry:n netti- sekä Facebook-sivuilla tapahtuma-aamuna.