By Iisalmi - osaamisen paikka

Maalauksen, veistoksen tai muun taideteoksen tekijä tunnistetaan signeerauksesta. Allekirjoituksen arvoinen työ on mitä luultavimmin tekijänsä ylpeyden aihe – kädenjälki ja saavutus, jonka eteen on nähty vaivaa, ja joka halutaan omalla nimellä merkitä.

Tällaisia allekirjoituksen arvoisia tuotteita ja tekoja syntyy Iisalmen alueen yrityksissä päivittäin. Ajatus niiden signeerauksesta olikin lähtökohtanana By Iisalmi –brändin kehitystyön taustalla. Haluamme esitellä suomalaisille ja miksei koko maailmallekin tätä ainutlaatuista osaamista ja mielenlaatua, jota Iisalmesta ja lähialueilta löytyy.

Esittelemme näillä sivuilla iisalmelaisia yrityksiä, ihmisiä ja ilmiöitä mielenkiintoisten tarinoiden ja tuotteiden taustoilta. Löydät täältä myös kiinnostavimmat työpaikat, tietoa arjesta ja elämästä Pohjois-Savossa sekä kattavan repertuaarin opiskelupaikkoja. Tutustu, innostu ja ILMIANNA OSAAMISESI suoraan kumppaniyritystemme rekrysivuilla - siitä voi alkaa oma menestystarinasi Iisalmen seudulla!

Ilmianna itsesi.JPG

Seuraa ja kerro allekirjoituksen arvoisia tarinoita somessa #byiisalmi #osaamisenpaikka. By Iisalmi -brändin Facebook -kotipesä löytyy Iisalmen kaupungin  viralliselta FB-sivulta Minun Iisalmeni.

- Yrityksiä Iisalmessa 1 134 kpl
- Viennin arvo Ylä-Savossa
    498 M€ - Ylä-Savo on maakunnan vahvin vientialue!
- Tunnetuimmat brändit:
    Genelec, Lunawood, Normet, Olvi, Ponsse, Profile Vehicles

Sijoita yrityksesi Iisalmeen
Tutustu By Iisalmi -menestystarinoihin
{Kuva(type:Image;required:False;w:90;)}

There is no hurry, no stress!

- Darren Rose, Genelec Oy
{Kuva(type:Image;required:False;w:90;)}

Alueellinen yhteistyö on muualla voimaa, Ylä-Savon alueella sen on oltava ylivoimaa.

- Juha Vidgren, Ponsse Oyj
By Iisalmi -yhteistyökumppanit: Tutustu yrityksiin ja jätä avoin hakemus rekrysivulla tai katso käynnissä olevat osaajahaut!

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

Ponssen myötä käytössäsi on aina parhaat työkalut, puulajista ja korjuuympäristöstä riippumatta. PONSSE tuotteet suunnitellaan aina tarkasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti tehokkaiksi, kestäviksi ja helppokäyttöisiksi. Eipä ihme, että Ponsset tunnetaan maailman parhaina metsäkoneina – sellaisiksi ne on suunniteltu ja tehtykin.

Lue lisää

Vuonna 1978 perustetun Genelec Oy:n yritystarina on ainutlaatuinen – elektroniikkateollisuuden valmistajana se kehittää ja valmistaa maailman parhaita tarkkailukaiutinjärjestelmiä äänen ammattilaisille ja on oman alansa johtava yritys maailmassa.

Lue lisää

Nuoret, aikuiset ja yritykset! Meiltä saat ammatin, täydennät osaamista ja saat ratkaisuja sekä verkostoja yrityksesi ja työntekijäsi kehittämiseen. Perustutkintokoulutuksen jälkeen saat jatko-opintokelpoisuuden myös ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Lue lisää

Avoimet työpaikat Iisalmessa

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Opiskele itsellesi ammatti Iisalmessa

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi Somessa #byiisalmi #osaamisenpaikka
11.12.2017 06:59
Miltä kuulostaisi tehdä työkseen huippuluokan kaivosajoneuvoja ääriolosuhteisiin Normet Oy:n palveluksessa? Jos kiinnostusta ja motivaatiota löytyy, niin tartu ihmeessä mahdollisuuteen: Tule RekryKoulutuksen infoon keskiviikkona 13.12.2017 klo 10.00 Pohjois-Savon TE-toimistoon (Karjalankatu 3, Iisalmi). Muista ilmoittautua http://bit.ly/2AHgzvs #normet #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
10.12.2017 08:54
Tositarinoita osaamisesta ja onnellisuudesta #byiisalmi #osaamisenpaikka.
Minun Iisalmeni
08.12.2017 13:31
Opettajaksi kaupunkiin, jossa panostetaan laadukkaaseen ja määrällisesti laajaan perusopetukseen sekä digitaitoihin? Iisalmen kaupunki julistaa haettavaksi LUOKANOPETTAJAN VIRAN Virka täytetään toistaiseksi 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran toimipaikkana on virkasuhteen alkaessa Soinlahden koulu. Virkaan tullaan liittämään rehtorin tehtävät, edellytämme rehtorin kelpoisuutta. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja näyttöä opetuksen kehittämisestä. Hakijalle luetaan eduksi kelpoisuus opettaa teknisen käsityön oppisisältöjä, kokemus koulun kehittämisestä, hallinnosta, oppilashuollosta sekä erilaisista hallinnon ohjelmista. Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 21.12.2017 klo 15.30 mennessä. KATSO KOKO ILMOITUS: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/160264 TUTUSTU OSAAMISEN PAIKKAAN IISALMEEN: www.iisalmi.fi/byiisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
08.12.2017 09:38
Teknologiateollisuutta, puunjalostusta, terveydenhoitoalan tehtäviä ja monipuolisia palvelualan töitä - niitä kaikkia ja monia muita osaamisen paikkoja löytyy meiltä Iisalmesta! - Oletko sinä etsimämme OMAN ALASI HUIPPUOSAAJA? Katso mitä Iisalmi tarjoaa www.iisalmi.fi/byiisalmi ja ILMIANNA ITSESI suoraan osaajia hakeviin yrityksiimme. #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
05.12.2017 12:30
HAEMME HUIPPUJA OSAAJIA Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluihin: ✔️TYÖLLISYYSASIANTUNTIJA ✔️PAKOLAISTEN PALVELUOHJAAJA TYÖLLISYYSASIANTUNTIJAN päävastuualueina työllistymisen edistäminen nuorisotakuukohderyhmässä sekä nuorten kesätyötuen tehtävät. Tehtäviin kuuluvat mm.: - työnhakija-asiakkaiden tilannekartoitukset sekä työmahdollisuuksien etsiminen ja rakentaminen - työnhakijan ja työnantajan välisenä palvelun yhteensovittajana toimiminen - viranhaltijapäätösten valmistelu ja täytäntöönpano - ohjaus-, neuvonta- ja tukipalvelut sekä toiminnan markkinointi henkilö- ja työnantaja-asiakkaille - tehtävään liittyvien asiakirjojen laadinta ja toiminnan raportointi KATSO KOKO ILMOITUS: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/159942 PAKOLAISTEN PALVELUOHJAAJAAN päävastuualueena maahanmuutto- ja pakolaispalvelut. Tehtäviin kuuluvat mm.: - pakolaisten vastaanotto- ja palveluohjaus - yhteistyö paikallisten viranomaisten sekä vapaaehtoisten kanssa Hakijalle katsotaan eduksi - ymmärrys Suomen sosiaalijärjestelmästä ja sen soveltamisesta - hyvät vuorovaikutustaidot - kyky sekä itsenäiseen- että tiimityöskentelyyn KATSO KOKO ILMOITUS: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/159949 Millainen paikka Iisalmi on asua, tehdä työtä ja harrastaa? Katso tositarinoita osaamisesta ja onnellisuudesta www.iisalmi.fi/byiisalmi #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
22.11.2017 14:28
SUOSITTELE PAIKALLISTA #byiisalmi #osaamisenpaikka JA OSALLISTU ARVONTOIHIN! Kilpailu on Minun Iisalmeni sivuilla, johon pääset tämän linkin kautta. Joulupukkiki suosittelee #joulupakettiiniisalmesta
Iiden ry
22.11.2017 13:42
Kukka-Maaria Raatikainen #SavoniaAMK:lta kiteytti blogiimme eilisen By Iisalmi -seminaarin herättämiä ajatuksia: "työn tekeminen on muuttunut, ja tuntuu, että monella alalla olemme vasta alkamassa ymmärtää muutosten laajuutta." #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
22.11.2017 07:47
SUOSITTELE PAIKALLISTA #byiisalmi #osaamisenpaikka JA OSALLISTU ARVONTOIHIN! Joulupukkikin tietää, että meiltä Iisalmesta löytyy paljon oivia pukin apulaisia, joiden avulla pistetään koko joulu pakettiin. KERRO ja SUOSITTELE, missä iisalmelaisissa liikkeissä on mielestäsi pukin parhaat apulaiset. Samalla osallistut 50 euron arvoisen joulupaketin arvontaan! Suosittelu tapahtuu kommentoimalla tätä postausta perustelujen kera. Joulun kunniaksi järjestämme myös LISÄARVONNAN: Toinen 50 euron arvoinen joulupaketti arvotaan kaikkien heidän kesken, jotka jakavat tämän postauksen alla kommenttina kuvan tai muiston Iisalmeen suuntautuneesta jouluisesta ostosreissusta. (Kuvien kanssa muistutamme, että lupa julkaisuun tulee olla kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.) Kampanja-aika päättyy 17.12.2017. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Facebook ei liity tai osallistu kampajaan ja arvontaan millään tavalla. Tunnelmallista joulunalusaikaa kaikille!
Minun Iisalmeni
21.11.2017 13:54
Kuvaterveisiä tämänpäiväisestä By Iisalmi -seminaarista! #byiisalmi #osaamisenpaikka
Minun Iisalmeni
21.11.2017 11:52
By Iisalmi -seminaarissa jaettiin kaikkien aikojen ensimmäinen By Iisalmi -tunnustus Rene Rinnekankaalle. Onnea Rene, toivotti liki 250 hengen seminaariväki! #byiisalmi #osaamisenpaikka #byiisalmiseminaari
Minun Iisalmeni
Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka

Haluatko mukaan By Iisalmi –markkinointiyhteistyöhön?

Tule mukaan rakentamaan elinvoimaista Iisalmea omalla osaamisellasi. Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopivin tapa osallistua alueen vetovoiman kehittämiseen. Tehdään yhdessä asioita, joihin kukaan ei yksin pysty!

Yhteystiedot

Jesse Korolainen

matkailu- ja viestintäasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 628 1345
jesse.korolainen@iisalmi.fi

Laura Koski

markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Pohjolankatu 14
040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi

Minna Pappi

markkinointiasiantuntija (tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varaus)
Pohjolankatu 14
040 830 2681
minna.pappi@iisalmi.fi

Savolainen Terho

elinkeinojohtaja, Teollisuuskylän toimitusjohtaja
Pohjolankatu 14
040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi
Blogi
Kukka-Maaria_Raatikainen.jpg
22.11.2017

- Kukka-Maaria Raatikainen, viestinnän ja suomen kielen lehtori, Savonia-ammattikorkeakoulu
30.10.2017

Elinvoimapalveluiden 8/2017 uutiskirjeen pääkirjoitus

- Terho Savolainen, elinkeinojohtaja
Kaikki blogit
Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 14.12.2017 15:28

  Sosiaalialan ohjaaja, Savon Vammaisasuntosäätiö, Iisalmi, Haku päättyy: 31.12.2017, kokoaikatyö, jaksotyö, Kesto: 6 - 12 kk
  SAVON VAMMAISASUNTOSÄÄTIÖ sr (SAVAS) tuottaa kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien asumis- ja päivätoimintapalveluja Pohjois- ja Etelä-Savon kunnille. Lisäksi toteutamme erityisryhmiä palvelevia kokeilu- ja kehittämishankkeita. Palvelukodeissamme ja tukiasunnoissamme on noin 380 asukasta, säätiön työntekijämäärä on 230 ja liikevaihto 17 miljoonaa euroa. Lisätiedot säätiöstä: www.savas.fi. ---...

 • 14.12.2017 10:48

  Vastaanottovirkailija-tarjoilija, Kairest Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 15.01.2018 klo 15:00, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
  Haemme Vastaanottohenkilöä/Tarjoilijaa asiakkaallemme hotelli-ravintolaan IISALMEEN. Töitä on tarjolla heti, joten jos kiinnostuit asiasta niin olethan välittömästi yhteydessä meihin! Edellytämme kokemusta Hotellinx-järjestelmästä ja/tai tarjoilijan työstä. Soita ja kysy lisää puh. 044 794 1418 tai rieti.rautaparta@kairest.fi Hae paikkaa osoitteessa www.kairest.fi ja liitä hakemuksesi mukaan ...

 • 14.12.2017 10:38

  Ravintolatyöntekijä, Kairest Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 31.01.2018 klo 15:00, muu osa-aikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haemme asiakkaillemme IISALMEEN monipuolisia ja reippaita ravintolatyöntekijöitä. Työ pitää sisällään muun muassa kassatyöskentelyä, keittiön avustavia työtehtäviä sekä salin siisteyden ylläpitoa. Vähintään välttävä suomenkielen taito vaaditaan tehtävissä. Toivomme sinulta ravintola-alan koulutusta. Koulutus ei kuitenkaan ole välttämättömyys jos sinulta löytyy alan työkokemusta. Tärkein edellyty...