Suuntana yrittäjyys

Onko suunnitelmissasi ryhtyä yrittäjäksi? Hienoa! Kaltaisiasi rohkeita ja toimeliaita ihmisiä Ylä-Savossa tarvitaan. Yrittäjänä olet itse oma pomosi ja pääset kenties toteuttamaan pitkäaikaisiakin haaveita. Yrittäjänä sinulta vaaditaan sinnikkyyttä, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta. Vastineeksi antamistasi panoksista yrittämisestä voi tulla juuri sinun näköisesi elämäntapa.

Alussa yrittäjyys voi tuntua oudolta ja vähän jännittävältäkin. Mieleesi nousee varmasti paljon kysymyksiä, joihin kaipaat vastauksia. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut on tukenasi ja apunasi alkavalla matkalla yrittäjyyteen. Tarjoamme iisalmelaisille maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa kaikissa yritystoiminnan elinkaaren vaiheissa. Me emme voi taata yrityksesi varmaa menestystä, mutta pystymme tasoittamaan tietä ja varmistamaan, että kaikkein näkyvimmät epäonnistumisen vaaranpaikat kierretään.

 

YRITYSNEUVONNASSA LÄPIKÄYTÄVIÄ ASIOITA OVAT MM.

liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma
- kannattavuus- ja rahoituslaskelmat
- starttiraha
- rahoituksen järjestäminen
- markkinointi ja myynti
- yritysmuodon valinta
- lupa-, verotus- ja vakuutusasiat
- perustamisilmoitukset

Varaa aika tapaamiseen yritysneuvojamme kanssa, niin saat hyvät eväät yrittäjyyden matkalle! Henkilökohtaisessa neuvonnassa käymme syvällisesti läpi yrityksen liikeideaa ja kiinnitämme erityistä huomiota liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen. Neuvonnan jälkeen pystyt arvioimaan paremmin, onko yrityksen perustaminen tarkoituksenmukaista ja kannattavaa.

Virpi2.JPG

YRITTÄJÄN TARINA: Näin meistä tuli yrittäjiä Iisalmeen
SariKautto.JPG
10.3.2016

Iisalmelainen liikunnanohjaaja Sari Kautto haluaa liikuttavan vahvasti liikuttaa juuri niitä ihmisiä, joille liikkuminen ei ole helppoa.

PekkaHeikkinen.JPG
9.3.2016

Leipomoyrittäjästä kiinteistönvälittäjäksi - yrittäjäsuvun vesa lähti rohkeasti uusille urille. Mielenkiintoinen ja vaiheikas tarina kietoutuu käänteistään huolimatta samoille sijoille Louhenkadun varrelle.

Kaikki uutiset
yrityssuomi verkko.PNG
Aukioloajat

Kaupungintalo, 2. kerros
Pohjolankatu 14/PL 10, 74101 Iisalmi
Puh. 040 630 5133 (Virpi Murtola) tai 040 630 5527 (Eija Heilio)
Varaathan neuvontakäynnille ajan etukäteen puhelimitse!

ma-pe 8.00-15.30
la-su suljettu

 

 
Hyödyllisiä linkkejä

Oma Yritys-Suomi: Liiketoimintasuunnitelma

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2017

Yritystulkki tornibanneri.jpg

Yritys-Suomi: Yrityspalvelut yhdessä osoitteessa

TE-toimiston palvelut aloittavalle yrittäjälle
Mm. alkavat yrittäjäkurssit Pohjois-Savossa

Y-Paja: Yrittäjyyskasvattamon pilottihanke
Y-Pajan tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille yrittäjyyskasvattamon, jossa koulutusten, tilaisuuksien ja verkostoimisen avulla kasvatetaan yrittäjyysvalmiuksia.  

Tapahtumakalenteri
pilvikuva.JPG
7.9.2017

Kuinka tehdä markkinointia ilman rahaa ja ulkopuolisia resursseja?

12.9.2017, 19.9.2017

Supersankarit eivät toimi yksin vaan heillä kaikilla on omat apurinsa. Tiedämme kaikki, että ajoittain “pitäisi tehdä”-listat, tiukat aikataulut ja luovuuden puute kasautuvat ylitsepääsemättömiksi esteiksi, joiden selvittämiseen tarvitaan työkaluja ja oivalluksia. Vain johtaja, joka osaa johtaa itseää, voi tehokkaasti johtaa myös muita.

esiintymiskoulutuskuva.jpg
13.9.2017, 14.9.2017

Onko sinun vuorosi esiintyä seuraavaksi? Esitä ja esiinny taidokkaasti -koulutus antaa varmuutta ja tehoa esiintymiseen. Koulutuksen tarkoituksena on antaa välineitä oman esitystyylin kehittämiseen, esiintymisjännityksen lieventämiseen ja vakuuttavaan havainnollistamiseen.

27.9.2017

Älä jää odottamaan sakkoja, vaan huomioi uusi tietosuoja-asetus ja sen vaikutukset kaikkiin yrityksiin

27.9.2017, 11.10.2017, 25.10.2017

Miksi kannattaa tulla? Koulutukseen käytetty aika on oman yrityksen kehittämistä Asiantuntijat vieressä sparraamassa Digitaalisuus keskiössä

sisalto.jpg
5.10.2017, 6.10.2017

Sosiaalisessa mediassa tärkeintä on asiakkaita puhuttavat sisällöt. Mitä ne ovat ja miten niitä tehdään? Näihin kysymyksiin vastauksia tarjoillaan kahden puolen päivän koulutuksessa, jossa käydään käytännönläheisesti ja konkreettisten esimerkkien avulla läpi toimivat sisällöt ja kampanjat.

24.10.2017

Lean tarjoaa kaikille ajattelutavan ja sitä tukevat yksinkertaiset työkalut saavuttaa jatkuvalla parantamisella kehittymistä jokaisena päivänä. Lean työkalujen käytön avulla opitaan mm. tunnistamaan mikä on hukkaa ja miten toimintaa saadaan kehittyä systemaattisesti jatkuvan parantamisen keinoin. Tutustumme leanin työkaluihin käytännössä ja esimerkkien kautta, sekä käymme läpi miten niitä hyödynnetään omassa toiminnassa.

sahkoposti.jpg
30.10.2017

Sähköpostin käyttö on välttämättömyys jokaiselle yrittäjälle. Tuskailemme kuitenkin valtavan viestimäärän ja lisääntyvän roskapostin kanssa. Entä jos voisimme automatisoida sähköpostinkäsittelyä?

Kaikki tapahtumat
Yhteydenottopyyntö yritysneuvontaan