kauppahalli160x106.jpg    Lupsakoiden savolaisoppaiden ammattitaitoisella opastuksella on vaivatonta ja miellyttävää tutustua Iisalmen nähtävyyksiin, ympäristöön, historiaan ja nykypäivään.Opastettuja kiertoajeluja tai kävelykierroksia voi tilata ympäri vuoden Iisalmen kaupungin matkailupalvelusta:


Tourism@iisalmi.fi
talvella 040 543 4903, kesäaikaan 040 628 1345 
           
Iisalmen kaupungin matkailuneuvonta
Riistakatu 5
74100 Iisalmi

Alla esitellään muutama valmis kierros. Kierroksen teema, reitti ja kesto voidaan myös räätälöidä juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi.Kaikki tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan. Minimiveloitus on 1,5 tunnin opastushinta.Opastuskielet: Suomi, englanti ja ruotsi. Ilmoitathan kielitoiveesi tilauksen yhteydessä.

kuappi160x106.jpg

Kävellen kaupungissa

Opastetulla kävelykierroksella saa monipuolisen yleissilmäyksen Iisalmen keskustaan ja sen kohteisiin. Kierroksen aikana tutuksi tulevat ryhmän toiveista riippuen mm. Kauppahalli, Kulttuurikeskus sekä Maailman pienin ravintola Kuappi.
Kesto n. 1,5 tuntia.

  kulttuurikeskus160x106.jpg

Iisalmi tutuksi

Kiertoajelulla tutustutaan Iisalmen historiaan ja nykypäivään, arkkitehtuuriin ja muihin mielenkiintoisiin kohteisiin - ryhmän toiveet huomioon ottaen.
Kesto n. 1,5 tuntia

muistomerkki160x106.jpg

Koljonvirran kierros


Osittain bussilla ja osittain jalkaisin tapahtuva Koljonvirran kierros tekee Koljonvirran alueen matkailijalle tutuksi. Kierroksella tutustutaan mm. Koljonvirran taistelupaikkoihin sekä muistomerkkeihin ja patsaisiin. Mahdollisuuksien mukaan voimme tutustua myös muihin Mansikkaniemen kohteisiin, kuten Sota-aittaan ja Juhani Ahon museoon.
Kesto n. 1,5 tuntia

 

Minimiveloitus on 79 €

HUOM!
Mikäli haluatte kokonaispaketin, johon sisältyvät opastuksen lisäksi esimerkiksi bussi, kierroksen käyntikohteiden mahdolliset sisäänpääsymaksut, kahvi, ruokailu ja/tai muut oheispalvelut räätälöimme paketin toivomustenne mukaisesti.