Iisalmen kuvataidekoulun 

nettisivut löydät osoitteesta

www.iisalmenkuvataidekoulu.fi

 Kuvataidekouluun ilmoittautuminen

 Ennakkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2018–2019 on meneillään. Kuvataidekouluun voi pyrkiä mukaan kesken lukuvuodenkin, mutta parhaiten toimintaan pääsee mukaan riittävän ajoissa tehdyllä ilmoittautumisella. Ryhmien maksimikoko on 12 oppilasta. Isompien ryhmissä on ollut muutama oppilas enemmänkin. Oppilasryhmät ilmoitetaan elokuun alussa.


Ilmoittautumislomake löytyy klikkaamalla vieressä olevaa linkkitekstiä 

Ilmoittautuminen kuvataidekouluunRyhmiin valinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmään on tulossa enemmän oppilaita kuin on tilaa, muodostetaan ryhmään jonotuslista. Mikäli lapsi/nuori keskeyttää opintonsa, tulisi huoltajan mahdollisimman pian ilmoittaa asiasta ryhmän opettajalle tai sähköpostitse kuvataidekoulu(at)iisalmi.fi. Vapautuneet paikat pyritään täydentämään jonotuslistan mukaan lukukausien taitteessa. 

 

Tietoja

Syyslukukausi alkaa viikolla 36 Kevätlukukausi alkaa viikolla 2 


Kuvataidekoulu antaa taiteen perusopetusta 7–15 -vuotiaille lapsille ja nuorille 90min viikossa. Oppitunnit sijoittuvat yhteen päivään, ma–pe klo 15.00–19.30 väliselle ajalle. Oppitunteja on 17 kertaa/kevät ja 13 kertaa/syyslukukausi. Opetustilana toimivat Kulttuurikeskuksen grafiikanluokka 030 (sijainti pohjakerroksessa) ja Anna Sahlsten -luokka yläkerrassa.  

 

Lukukausimaksu on 68 e/ lukukausi, sisarusalennus 50%. 


Maksu suoritetaan syksystä ja keväästä erikseen. Lasku lähetetään sähköpostitse huoltajalle lukukauden puolivälin paikkeilla. Kuvataidekoulun kannatusyhdistyksen jäsenmaksu on 8 e (vapaaehtoinen maksu).

 

Koulussa kokoontuu myös varhaisiän ryhmät 4–6 vuotiaille. Oppitunnin kesto on 45 min ja osallistumismaksu 45€ / kausi. Lisätietoja: 

kuvataidekoulu(at)iisalmi.fi

Riikka-Liisa Kajanus, Kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry:n puheenjohtaja

gsm 040 136 6333      

 


****************************************************************************************