Karttatuotteitamme ovat esimerkiksi kantakartta paperisessa ja numeerisessa muodossa. Rakennuslupaan tarvitsemasi kartat ja karttaliitteet, samoin kuin myös muut karttapalvelumme tuotteet voit tilata Kaupunkimittausyksiköstä, Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi. 

 Tilausten toimitusaika on vähintään 2 työpäivää. Tuotteista peritään hinnaston mukainen maksu. Teknisen keskuksen palveluhinnasto löytyy sivun oikeasta reunasta.


Painettuja karttoja voi ostaa kaupungintalon infopisteestä. Myytävänä on Iisalmen keskusta-alueen opaskartta ja haja-asutusalueen opaskartta. Turistikarttaa on saatavilla kaupungin matkailuinfosta.

 Ylä-Savon karttapalvelussa on Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueelta kartta-aineistoja, tietoja kiinteistöistä, kuntien palveluista sekä osoitteet.

 Voit tulostaa karttoja, tehdä matkanmittauksia ja antaa palautetta Sonkajärven kunnan alueella piirtämällä kartalle tai kohdistamalla palautteen johonkin palvelussa olevaan kohteeseen.
Iisalmen uuden Palautekanavan löydät osoitteesta https://paikkatieto.yla-savo.fi/palaute

Osoitehaku- toiminto paikantaa osoitteen oikeaan paikkaan kartalla.

 Perusrekisteritiedoista saat näkyviin kiinteistörajat ja kuntien viralliset osoitteet pisteenä kartalle, kiinteistön aluetta klikkaamalla saat näkyviin kiinteistön ominaisuustietoja ja viemällä hiiren kursorin osoitepisteen päälle näet osoitteen tiedot. Lisäksi palvelussa on mm. kuntien palvelukohteet, Iisalmen, Kiuruveden ja Vieremän ajantasa-asemakaavat ja vesihuoltolaitosten toiminta-alueet. 
 Palvelun aineistot vaihtelevat kunnittain riippuen siitä, mitä aineistoja kunnat palveluun tuottavat. 

 
Yhteystiedot

Kyllönen Heidi

paikkatietokäsittelijä
Pohjolankatu 14
040 830 2729
heidi.kyllonen@iisalmi.fi

Kämäräinen Iiro

paikkatietokäsittelijä
Pohjolankatu 14
040 355 1860
iiro.kamarainen@iisalmi.fi
Ylä-Savon karttapalvelu