LIIKENNEYHTEYDET

Alueen pääliikenneväylä on Pielavedentie (Mt 563). Sitä pitkin kulkevat myös Iisalmi - Pielavesi-väliä ajavat bussit. Bussivuoroja on muutamia päivittäin. Muita alueen tärkeitä teitä ovat Huotarintie, Välikyläntie sekä Porosuontie. Nämä ovat hiekkapintaisia teitä, joilla joukkoliikennettä ei kulje. Tiet ovat liikenneviraston (ELY-keskus) hoidossa ja teiden kuntoon liittyvissä asioissa voi soittaa esimerkiksi Tienkäyttäjän linjalle 0200 2100 (Ilmoitukset liikennettä vaarantavista ongelmista tiestöllä (24 h/vrk)).

PIELAVEDENTIE (Mt 563)

Pielavedentien kunnostus on mukana ELYn parannushankkeessa. Oletettu ajankohta parannukselle on 2018. Tällöin tien pintaa uusitaan ja mahdollisesti hiekkapientareita levennetään. Pielavedentien parantaminen on myös kaupungin hankelistalla. Pielavedentien kohteet ovat kuitenkin erillisrahoituksella rahoitettavia, eivätkä siten suoranaisesti kuulu menossa olevaan Iisalmen kaupungin liikenneturvallisuuden parantamishankkeeseen. Parannuskohteille ei ole määritetty aikataulua.

 

 20170314_111707.jpg

20170314_110525.jpg

 

 

Pimeään aikaan tiellä liikkuva jalankulkija on varsin turvaton myös valaistulla maantiellä. Huolehdithan omasta ja läheistesi turvallisuudesta heijastinliivillä tai edes kunnon heijastimilla!

heijastin_iso.gifvälkyt erottuvat.JPG