Katsele ja selaa Iisalmi-aiheisia esitteitä sekä julkaisuja:

 

Selaa ja tutustu Iisalmen kulttuurikeskuksen ohjelmatarjontaan. Oppaasta löydät tiedot tulevista konserteista ja teatteri-esityksistä. Lisäksi oppaassa on Iisalmen kansalaisopiston ja Snellman-kesäyliopiston opinto-ohjelmat.
Klikkaa ohjelmaoppaaseen tästä
Tutustu syksyn ja kevään ohjatun liikunnan kalenteriin, josta löydät suurimman osan Iisalmessa järjestettävästä ohjatuista liikuntaryhmistä lapsille, aikuisille ja erityisryhmille (ei kuitenkaan urheiluseurojen valmennus- ja harjoitustoimintaa). Kalenterista löydät myös muiden ohjatun liikunnan järjestäjien yhteystietoja sekä Iisalmen liikuntatilojen ja -alueiden tietoja.
Tästä kalenteriin
Iisalmelaista elinkeinoelämää esittelevästä esitteestämme löydät syyn tulla yrittäjäksi Iisalmeen. Alueella yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja Iisalmi on kotipaikka usealle menestyvälle vientiyritykselle. Menestystä tukee vahva yhteistyö eri yritysten ja kaupungin toimijoiden kanssa.
Klikkaa esitteeseen tästä
Tutustu kaupungin asuinalueisiin ja tonttitarjontaan.
Klikkaa esitteeseen tästä
Helmikuussa ilmestyvästä palveluoppaasta löydät tulevan vuoden tapahtumatärpit, kaupungin keskeiset palvelut ja Iisalmen keskustan palveluyritysten tiedot.
Selaa palveluopasta tästä
Tutustu ikäihmisten hyvinvointia parantaviin  Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palveluihin Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella.
Tästä oppaaseen
Oppaaseen on kerätty tietoja, joita maahanmuuttaja tarvitsee, kun hän aloittaa elämän uudessa maassa. Oppaassa on asumiseen, työhön, koulutukseen, erilaisiin palveluihin ja harrastustoimintaan liittyvää tietoa.
Lue lisää
This publication offers general information about the city and its sights were you must go in Iisalmi.
Welcome to Iisalmi!
Read more

Viimeisimmät uutiset Iisalmen seudulla saat seuraavista paikallismedioista:

Ilmaisjakelulehdet
Töllötin
Yläsavolainen

Tilauslehdet:
Iisalmen Sanomat

Radiokanavat:
Iskelmä Oikea Asema
Radio Sandels