Aitojen immeisten Iisalmi - Ylä-Savon pääkaupunki

"Sopivan kokoinen ja turvallinen paikka kasvattaa lapsia" - muuttajatutkimuskysely 2015


Iisalmi on noin 60 000 asukkaan Ylä-Savon seudun keskuskaupunki. Seudulla eletään kahden suomalaiset suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen, latvavesillä. Sopivan kokoisessa 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Arki-iloa elämänmenoon tuo aito savolainen mentaliteetti: välittömyys, lupsakkuus ja hersyvä huumori - se "pilke silmäkulmassa". Iisalmi on kaupunki, jolla on inhimilliset kasvot ja palvelevat kädet.

Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. Iisalmelaisia tunnettuja vientiyrityksiä ovat mm. Genelec, Lunawood, Normet Group, Olvi, Ponsse ja Profile Vehicles.

Historiallisesti Iisalmi muistetaan etenkin Suomen sodan aikaisesta Koljonvirran taistelusta (1808). Kaupungin kulttuurielämä keskittyy paikalliseen kulttuurikeskukseen. Iisalmessa on myös maailman pienin ravintola, kaksi asiakasta vetävä Kuappi. Urheilussa kaupungin ykkösjoukkue on nyt ensimmäistä kauttaan jääkiekon Mestiksessä pelaava Iisalmen Peli-Karhut.

Lämpimästi tervetuloa Ylä-Savon sydämeen!

Kuvakooste-700x350.jpg

yrityskuva.jpg


Sijoita yrityksesi Iisalmeen

Iisalmi on elinvoimainen, 22 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savossa. Vireä, vesistöjen ympäröimä kaupunkimme sijaitsee liikenteellisesti erityisen hyvällä paikalla: olemme pääradan varrella, maantieliikenteen solmukohdassa ja meiltä ehtii alle tunnissa lentokentälle.

Lue lisää