e-lasku kannattaa!

Vaihda paperittomaan e-laskuun. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi tekemällä pankin sivuilla e-laskusopimuksen. E-lasku on pankkien yhdessä kehittämä, joten se on turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Laskuttaja, kuten Iisalmen kaupunki lähettää e-laskun sähköisesti suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

E-laskun maksaminen on helppoa. Kun e-lasku aukeaa ruudulle, siihen on valmiiksi kirjoitettu kaikki ne tiedot, jotka tähän asti olet joutunut itse näppäilemään ruudulle: viitenumerot, tilinumerot, eräpäivä, laskun summa. Ulkonäöltään ruudulla näkyvä e-lasku poikkeaa paperisesta, mutta se sisältää laskun tiedot.

Verkkolaskukampanjaan oltiin tyytyväisiä!

Iisalmen kaupungin, Vesiliikelaitoksen, Pohjois-Savon Osuuspankin, Sampo Pankin, Säästöpankki Optian ja Ylä-Savon Osuuspankki Poppian yhteinen verkkolaskukampanja päättyi 31.10.2011.

Verkkolaskutusilmoituksia tehtiin 250 kappaletta, joista suurin osa Iisalmen Vedelle. Kampanjan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen, joka oli hyvä lähtölaukaus laskutusasiakkaiden verkkolaskutukseen siirtymiselle. Kampanjan tarkoituksena oli herätellä ihmisiä ja tehdä verkkolaskutus vaihtoehtoa tutuksi.

Kampanjassa verkkolaskutusilmoituksen tehneet Iisalmen kaupungin ja vesiliikelaitoksen laskutusasiakkaat osallistuivat kannettavan tietokoneen/älypuhelimen arvontaan. Arvonnassa onni oli suosiollinen Lassi Mehtoselle, Kari Puustiselle, Pirjo Janhuselle sekä Minna Vainikaiselle Iisalmesta. Palkinnot luovutetaan voittajille pankkien toimesta.

 

Yhteistyöpankkien sivuille